Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en 1996 Jeep Cherokee

Din 1996 Jeep Cherokee bruker bremseklosser i markørene på fronten for å gi om lag 70 prosent av bremsekraft for Jeep. Som et resultat av de fremre elektrodene slites mye raskere enn de bakre sko. Inspeksjon og utskifting av elektrodene må gjøres oftere på fronten. Hvis du lar dem gå for lenge, vil resultatet bli skade rotoren eller annen brems komponenter på forsiden av Jeep din. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
Metric sett
Ratchet
C-klemmen
Vis flere instruksjoner
1

Løsne mutrene på forhjulene av Jeep din ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Ikke ta slepe nøtter av hjulet studs ennå. Plasser en jekk under den fremre akselen på Jeep og heve den til forhjulene er helt utenfor bakken. Plasser en bukker under akselen tube og senk jack til Jeep hviler trygt på tribunen.
2

Fjern hjulene. Finn bremsekalippernes på endene av akslene finn deretter de to festeboltene som går gjennom fra baksiden av bøylen til bøylen monteringsbrakett. Fjern festeboltene med en 13mm socket og skralle løft bøylen fra braketten.
3

Snu bøylen over slik pads og åpning vender opp. Fjern påhengsmotoren puten ved å skyve det mot midten av bøylen, og løft den ut. Kast den gamle puten. Skyv innenbords puten i midten av bøylen, slippe våren klipp som beholder den til bøylen stempelet, og løft den ut av bøylen.
4

Slide en C-klemme over kroppen bøylen med den bevegelige delen av klemmen på innsiden av bøylen. Plasser en liten trebit på bøylen stempelet, stram C-klemmen, presser stempelet tilbake inn i sine hull. Fjern klemmen og tre, deretter installere de nye bremseklosser starter med innenbords pad først.
5

Drop puten i bøylen, og skyv den inn mot stempelet, snapp våren klippet på baksiden av puten i bøylen stempelet. Installerer påhengsmotoren pad i bøylen og skyv den mot utsiden av bøylen, snapp klipsene på baksiden av puten i bøylen.
6

Skyv bøylen over bremsen rotoren og installere to bolter gjennom bøylen og inn i festebraketten. Stram boltene med en 13mm socket og skralle. Gå til motsatt side av Jeep og gjenta prosessen for å endre pads.
7

Sett hjulene på begge sider av Jeep og installere slepe nøtter på hjulet studs. Løft Jeep av jack står med jack og fjerne dem fra under bilen. Senk Jeep til bakken, fjerne jekken og trekke til mutrene med en hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57853.html

Previous:
Next:

auto Bremser