Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Test en AC Clutch Coil

The A /C kompressor er hjertet i systemet, og uten en god kompressor, vil enheten ikke fungere. Kompressoren er engasjert av kompressoren clutch, som består av en kraftig elektromagnet og en drivplate. Du vil høre en særegen klikk når kompressoren er aktivert som stasjonen plate trekkes på plass. Elektromagnet roterer ikke som clutchen gjør. Det er boltet på plass på forsiden av kompressoren. Du trenger
Lommelykt
Jumper ledninger
Wire krøller
Vis flere instruksjoner
en

undersøke A /C clutch med en lommelykt. I nesten alle tilfeller når clutchen svikter, blir det brent og misfarget. Den fleksible, gummi isolasjon som tillater clutch platen til å flytte inn og ut vil smelte fra den intense varmen, og metallplatene vises rusten. I slike tilfeller erstatte kompressor montering.
2

Koble fra kompressoren kontakten. Installer genser kontaktene bort på kompressoren elektromagnet. Bruk en ledning crimp verktøy for å installere små kontakter på jumper ledninger som vil plugge inn i kompressoren. Dette er viktig fordi pinnene på kompressor-kontakten er små, så velg kontakter som vil passe i kompressoren pluggen og ikke kortslutte ved å berøre hverandre.
3

at ledningene direkte til bilbatteriet. Koble til en av ledningene, spiller det ingen rolle hvilken, til den negative siden av batteriet. Berør den andre ledningen til den positive siden. Hvis magneten er god, vil kompressoren clutch klikker på plass når magneten krefter opp. Slipper clutchen ved å fjerne den positive ledningen. Gjenta denne prosedyren flere ganger, hver gang du lytter til clutch til energi. Hvis magneten er defekt, må du bytte kompressor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61014.html

Previous:
Next:

auto Bremser