Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Valve Spring Removal Tool

Hver bil mekaniker har en eller flere ventil våren fjerning verktøy i verktøykassen sin . Ventilen våren er en spiralfjær som holder en sylinder ventil stengt inntil den åpnes av en løfter . En ventil fjerningsverktøy, eller ventilfjærkompressor brukes til å komprimere fjæren , slik at fjerning av ventilen. Identifikasjon

Ventil våren verktøyene kommer i forskjellige former , størrelser og konfigurasjoner for bruk på forskjellige motortyper. Produsenter iblant utforme konkrete ventil fjerning verktøy for bruk på bestemte motorer. Noen tillatelse våren fjernes med topplokket i motoren mens topplokket må fjernes før andre verktøy kan brukes.
Lirke verktøyet

lirke bar ventil våren fjerning verktøyet er litt mer enn en enkel spak med en kløftet slutt. Mechanics trykk ned på ventilen våren manuelt for å komprimere den . Er mange ventil våren fjerning verktøy manipulert manuelt , andre pneumatisk .

Varianter

Andre ventil våren fjerning verktøy er L- eller C - formet med skralle eller vri mekanismer. Visse ventil våren kompressorer er boltet til topplokket. En gjenget stempelet er strammet ned på topplokket , komprimere fjæren . Med C -klemme ventil våren kompressorer , en ende plassert på fjærholderen og den andre på sylinderveggen , og gjenget arm av klemmen er strammet å komprimere våren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61906.html

Previous:
Next:

auto Bremser