Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Endre skivebremser på en 2001 BMW 325i

The BMW 3-serie kom i USA i 1977 som erstatning for 2002, etter en to-års periode i det europeiske markedet bare. I 1984 kom de 325E å være og BMW sluppet de 325i tre år senere. 2001 BMW 325i kom utstyrt med fire hjul skivebremser, akkurat som en hvilken som helst bil kalt "the ultimate driving machine" burde. Bytte bremseskiver foran på 2001 325i krever en rask inspeksjon av rotoren for å avgjøre om rotoren må byttes også. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Floor jack
Jack står
Flat skrutrekker
Hex-bit socket
Drensvannsoppsamler
8-tommers C -klemme
Kombinasjonsnøkkel
Momentnøkkel
DOT 4 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Løsne de fremre hjulbolter med en skralle og socket, og heve forsiden BMW med et gulv jack. Slide bukker under bilens underramme og senk 325i på jack stands. Fjern hjulboltene og trekk på forhjulene utenfor kjøretøyet.
2

Finn metall våren på utsiden av bremsekalippernes. Lirke den vekk fra bøylen med en flat skrutrekker for å frigjøre sine ører fra hullene i bøylen. Trekk våren av bøylen.
3

Gå til neste trinn hvis du arbeider på passasjersiden av bilen, som bare førersiden har en Sliteindikator. Spore Sliteindikator ledning oppover til du finner der den kobles til 325i ledningsnett. Trykk og hold låse knappen på ledningsnettet og koble den.
4

Trekk plast plugger fra bremseklosser bolter. Fjern kalipperens bolter med en skralle og hex-bit socket. Trekk bøylen oppover av braketten og henge den fra en nærliggende suspensjon komponent med en bungee stropp.
5

Trykk den ene enden av ytre bremsekloss innover for å frigjøre sin fane fra å finne hull i bøylen . Pivot den siden av puten oppover fra målepunktet. Gjenta dette på den andre siden av puten og fjern puten fra målepunktet.
6

Still et avløp fat under bremsekalippernes. Plasser en 8-tommers C-klemmen over bøylen, slik at de faste del kontakter den indre bremsekloss og dens skrue del berører baksiden av bøylen. Åpne brems Utluftningsskrue på bøylen med en kombinasjon skiftenøkkel og umiddelbart stramme C-klemmen før det slutter å bevege seg. Umiddelbart stramme Utluftningsskrue og fjern C-klemmen.
7

Notere ruting av slitasje sensor på den indre bremsekloss, hvis du arbeider på førersiden. Trekk den indre bremsekloss fra bøylen, merker den indre pad har metall fjærer som holder det i hulrommet av bøylen stempelet
8

Juster fjærene på baksiden av den nye indre bremsekloss med. hulrommet i bøylen stempel og trykker puten mot stempelet inntil puten setter på stempelet. Før Sliteindikator ledning gjennom bøylen i samme bane som den gamle trådens ruting.
9

Lirk metall våren på baksiden av den ytre bremsekloss med en flat skrutrekker og guide den siden på bøylen. Skyv den siden av puten på bøylen til fanen seter i å finne hull i bøylen. Gjenta dette på den andre siden av bremsekloss.
10

Fjern rotoren skruen med en skralle og hex-bit socket. Trekk rotoren fra navet og inspisere den for eventuelle defekter, blant annet dype spor, bevis for sliping, speilblank glans eller sprekker. Hvis noen defekter finnes, erstatte rotoren.
11

Sett rotoren på 325i hub og plasser skruehullet i rotoren med skruen hullet i navet. Hånd-tråden rotoren holdeskrue og trekk den til med 12 fot-pounds med en momentnøkkel og hex-bit socket.
12

Sett bøylen tilbake på sin brakett og hånd-tråden sin festeboltene. Trekk til caliper bolter til 81 fot-pounds med en momentnøkkel og hex-bit socket. Skyv den buede delen av metallklemmen mellom den ytre del av bøylen og sentrum av rotoren, og trykk oppover på klippet til ørene på klemmen på plass inn i huller i bøylen. Før Sliteindikator ledning tilbake til sitt tilknytningspunkt til BMWs ledninger og plugger den inn
13

Gjenta trinn 2 til 12 for å erstatte klossene på den andre siden av bilen.

14

Sett forhjulet på BMWs foran huber og hånd-stramme hjulboltene. Hev 325i av jack står med et gulv jack og fjern de bukker. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulboltene, i en krysser mønster, til mellom 82 og 96 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.
15

Trykk og slipp bremsepedalen inntil den føles hard. Sjekk bremsevæskenivået i brake master sylinder. Hvis væsken er under "Max"-linjen, skru av lokket fra master sylinderen og hell DOT 4 bremsevæske inn i master sylinder til væsken når "Max"-linjen.
16

Snu tenningen til "1" og la den være der i minst 30 sekunder for å tømme bremseslitasjen lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59323.html

Previous:
Next:

auto Bremser