Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Strøm Bremser vs ABS i biler

Strøm bremser og blokkeringsfrie bremser er ikke en ny form for bremsing teknologi - både bremsesystemer bare forbedre tromme-eller plate-opererte bremser. Fordi bileiere foretrekker bedre bremsing og sikkerhet funksjoner, produserer bilen ofte pair ABS og bremser som standard eller tilleggsutstyr for å supplere vanlige oppbremsing evner. Strøm Bremser

Bendix patentert en power-bremsesystem i 1950. Som navnet tilsier, strøm bremser bistå bilens bremsesystem ved å gi ekstra bremsekraft. Mest makt bremsesystemer bruke et vakuum-boost utforming, men Hydro-Boost og elektrohydrauliske systemer er også tilgjengelig. Strøm bremser hovedsak bruke et vakuum og lufttrykk for å gi ekstra bremsekraft. Størrelsen på power-brake mellomgulvet og mengde inntak vakuum bestemmer intensiteten av power-brems hjelpe, for eksempel gir 20 inches av motor vakuum med en 8-tommers booster ca 240 kg. av bremseassistent.
ABS

Sammenlignet med strøm bremser, ABS bremser er en mer moderne teknologi. I 1978 ble Mercedes-Benz den første bilprodusent til å lage ABS tilgjengelig på sine biler i USA. ABS bremser gir et ekstra lag av kontroll til standard bremsesystemer. ABS benytter i hovedsak sensorer og en innebygd datamaskin for å kontrollere og unngå problemer med bremsing. Den gjør dette ved å pumpe bremsene raskere enn menneskelig mulig.

Fordeler med strøm Bremser

Når Bendix introdusert strøm bremser i 1950, forbedret den effektiviteten av bremsesystemer. Før strømmen bremser, og bringer et kjøretøy til et stopp kan kreve en stor mengde av menneskelig kraft. En illustrasjon viser at makt bremser kan betjenes av alle - til og med en 98-lb. lille gamle damen, som med en lett kjærtegn av hennes foten på bremsen, bringer to tonn Lincoln Town Car til en rask stopp. Men hvis power-bremsesystemer mislykkes, kan bremsing bli vanskelig. Ved høye hastigheter, strøm bremser kan lockup, muligens forårsaker en driver for å miste kontrollen.
Fordeler med ABS

Når en driver reiser i stor fart og smeller på bremsene , han kjører risikoen for å forårsake at bremsene låser seg. Påføring ABS reduserer sannsynligheten for et bilens bremser låse opp og sklir, slik at føreren mister kontrollen over bilen. ABS engasjerer seg ikke i normal oppbremsing vilkårene nedenfor riksveg hastigheter. Mer avanserte ABS gjelder bremsetrykket selektivt - avtagende bremsetrykk på en viss hjulet for å hindre lockup og fremme riktig rotasjon

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59192.html

Previous:
Next:

auto Bremser