Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan sette en Serpentine Belt på en Cadillac

The Serpentine belte på Cadillac din er en viktig del av motoren din. Den er designet for å ta energi fra motoren og overføre den til servopumpe, dynamo, klimaanlegget og vannpumpe, snu de tilbehør slik at de kan fungere riktig også. Hvis beltet begynner å miste spenning eller pauser, vil tilbehøret ikke fungerer, og du blir sittende fast. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2003 Cadillac Escalade, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
1/2-inch breaker bar
1/2-tommers socket sett
Replacement Serpentine beltet
Vis flere instruksjoner
en

Finn belteføring diagrammet på kjernen støtte fra Escalade. Dette vil vise deg hvordan fabrikken belte er installert og hvordan den nye vil bli rutet.
2

Pop panseret og finn beltestrammeren på motoren. Det er i midten av motoren, er runde og glatte, og er på en svingarm som presser ned på beltet. Det er også en bolt på midten av den.
3

Place en stikkontakt på slutten av breaker bar og sette den på bolten i midten av strammeren. Deretter trekker strammer opp og bort til du ser beltet gå slakk. Når den henter, beltet ut av en av de trinser og slipp strammeren. Beltet er nå fri og kan fjernes.
4

Skyv den nye beltet rundt den nederste skivene for sveiven, og veilede den rundt de ulike trinser og tilbehør i henhold til diagrammet på kjernen støtte. Et tips: Enhver glatt trinse er utformet for å presse mot den glatte siden av beltet, og eventuelle sporete trinse ruller mot notsiden av beltet
5

Trekk strammer opp igjen ved hjelp av breaker bar. og kontakten, deretter lede beltet til sin endelige posisjon, og slipp strammeren. Inspiser visuelt trinsene å sørge for at beltet sitter holdent på alle av dem før du starter bilen for første gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60104.html

Previous:
Next:

auto Bremser