Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en 1997 Dodge Stratus Speed ​​Sensor

På 1997 Dodge Stratus, leser fartsmåleren hastigheten som hjulene er å snu og sender denne informasjonen til bilens datamaskin, slik at datamaskinen kan regulere blokkeringsfrie bremser. Hastighetssensoren passer inn hjul på akselen inni hjulet godt og kan nås ved å fjerne rattet. Prosedyrene for å erstatte fartsmåleren er litt forskjellig avhengig av om sensoren er plassert i front eller bak. Du trenger
Jack
Jack står
Metric socket set
All-purpose fett (for front sensor)
Vis flere instruksjoner
1

Løft hjulet som krever en fartsmåler erstatning. Senk Stratus på en jack stå for støtte. Ta av hjulet og finn fartsmåleren. På forhjulene, fjern sensoren braketten fra styringsgruppen knoke og kople ledningsnettet fra maljen på fender godt. På bakhjulene, løsne ledningsnettet og fjerne maljer på rammen jernbane og kroppen.
2

Fjern skruen som holder sensoren hodet i aksel hjul på en forhjulet. På et bakhjul, fjerne klemmene fra sensoren hodet. Fjern sensoren fra Stratus.
3

Installer den nye fartsmåleren i posisjon. Hvis du bytter ut en front-wheel sensor, påfør et tynt lag med all-purpose fett på styrepinnen av sensoren før installasjon. Installere festebraketter og kabel seletøy i omvendt rekkefølge. Monter hjulet. Hev Stratus over støttebenet. Fjerne stativet og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58918.html

Previous:
Next:

auto Bremser