Hvordan legge til en Tow Package

En slep pakke kan bestå av en trekkrok eller tilhengerfeste, stikk mottaker, Hengerfeste mount, stikk ball og ledninger for å få bilen og tilhengeren er tilkoblet. En slep pakken er noe som kan legges til et kjøretøy til enhver tid. Du kan sette et slep pakke på både nye og brukte biler. Du kan selv ta vare på det på egen hånd, hvis du er så tilbøyelig. Prisene på slep pakker og de spesifikke komponenter varierer fra bilmerke og modell. Instruksjoner
en

Forhandle det inn i kjøpesummen, hvis du kjøper en ny bil. Vanligvis auto forhandlere tilbyr slep pakker som valgfrie pakker som du kan legge på et kjøretøy. Hvis ingen biler er for tiden på mye med en allerede installert slep pakke, må du forlate bilen med forhandleren for å få det installert. Installasjonen tid og ekstra kostnader varierer.
2

Ta bilen til den lokale forhandleren for å spørre om å få en fabrikkmontert tilhengerfeste pakken lagt inn på kjøretøyet. Du må gå til forhandleren som samsvarer med merke på bilen din. For eksempel, hvis du har en Ford F-150, må du gå til en Ford forhandler. Prisen du betaler for pakken som skal legges vil variere. Giveren kan ikke ha slep pakke kit på lager, så du kan ha til å gå tilbake til å ha det installert senere.
3

Kjøp et hengerfeste og tilbehør fra en annen leverandør, slik som Hitch Kilde eller U-Haul. Du kan installere det selv, hvis du er komfortabel med å gjøre det, eller har det installert av en profesjonell. For eksempel tilbyr U-Haul installasjon for en ekstra avgift. Hvis du ønsker å gjøre det selv, er instruksjoner vanligvis følger med utstyret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96513.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger