Hvordan bygge en motorsykkel Trike

Bygge en motorsykkel trike er ikke så komplisert som det kan høres. Alt som trengs for å bygge en trike er litt oppfinnsomhet, en eksisterende motorsykkel, noen maskinering ferdigheter og en venn med litt ekstra tid på hendene. Motorsykkel trehjulinger er tre-hjuls motorsykler som kan setet én to personer komfortabelt. Mange trehjulsykkel entusiaster som deres motorsykkel trehjulinger på grunn av deres økt stabilitet, jevn tur og økt kapasitet for gjennomføring av bagasje. Som frigjør som kjører motorsykkel, men med evnen til å bære alle tingene dine, trehjulinger er en kjepphest som ikke går bort. Du trenger:
Sveiser
Hansker
Sveiser maske
Sveiser forkle
Crescent skiftenøkkel satt
To gulvet knekt
Steel metall lager
Metal dreiebenk
skjema metall
Paint i fargen på ditt valg
To lys trailer hjul med dekk
Vis flere instruksjoner
en

sikkert prop motorsykkelen opp av kontaktene og fjern bakhjul ved å løsne de to castel muttere på hver side av den bakre aksel, skyve det bakre dekk litt fremover og skyve kjeden av av tannhjulet. Du kan nå trekke bakhjulet fri fra svingarmen. Trekk bakakselen ut av navet og undersøke det. Avhengig av hvor bred du vil at trike, kan du produsere en aksel uansett lengde, men vi vil anta for formålene i denne artikkelen at du skal bygge en trike som er halvparten så stort som det er lang
.
2

Bestem lengden at bakakselen må være for å møte disse dimensjonene, og deretter trekke fra lengden på eksisterende bakakselen fra det. Dividere dette tallet med to og du har nå lengden på akselen som må sveises på hver side av den eksisterende aksel for å gjøre trike arbeid. Bruk dreiebenken for å slå noen av stålet ned på nivå med tykkelsen av det eksisterende aksel og skjære stålet for å samsvare med lengder som trengs. Sveis hvert stykke stål i hver ende av akselen (pass på at de er helt kvadratisk).
3

Sveis navet til endene av den nye, større aksel og skyv akselen på plass på svingarmen. Stram ned hjulmuttere og installere kjedet på tannhjulet. Fest de to tilhengerens hjul til endene av den nye akslingen ved å skyve hjulene på navet og stramme ned alle hjulmuttere. Du kan nå enten la trike montert som er eller legge fendere til de to bakhjulene ved å bøye metall opp og over dekkene, bolting på plass langs rammen og male med den fargen du ønsker. Ta din trike for en prøvetur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82963.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger