Slik fjerner en antenne Fra Auto Glass

Den tradisjonelle radioantenne er en lang stang som strekker seg opp i luften , festet til enten foran eller bakskjermen på en bil. Mer sofistikert design av produsenter inkluderer en uttrekkbar antenne som stows bort inne i en liten bolig som ligger på overflaten av fender . En enda mer avansert konstruksjon er en antenne som er integrert inn i glasset av bil. Mens praktisk, kan disse antennene bli skadet over tid på grunn av skader. Vanligvis skjer som et resultat av noe beveget mot antennen , som vanligvis er festet til det indre av glasset på den bakre glasspanelet . Når antennen er skadet, kan du erstatte den, men du må ta det først. Du trenger
Windex
Papir håndklær
Sparkel
Barberblad
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør det bakre glass panel med Windex og tørk den tørr med et håndkle .
2

Bruk tuppen av sparkel til å skrape overflaten av bakre glass . Peel opp antennen . Vær forsiktig så du ikke skader det bakre defroster strimler i ferd med å skrape antenne .
3

Bruk barberblad hvis du har problemer med å lirke opp antennen stripe med en sparkel . Når antennen begynner å skrelle bort fra glasset , kan du være i stand til å fjerne den med fingrene for å unngå å skade de bakre avrime strimler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83266.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger