Hvordan Design en Custom Car

Opprette et design for en tilpasset bil er om å la fantasien løs på siden. En av de beste måtene å skape en tilpasset bil er å ta en modell som ikke er vanligvis sett på veien og legge til dine egne innslag, slik at tilpasset design stikker ut. For dette eksempelet, vil du ta en bil som er normalt anses dyster, en likvogn, og legge store hjul, svømmeføtter og flammer på siden og foran for å gjøre det festlig og morsomt. Teknikkene kan brukes på andre tilpassede design. Du trenger
PaperPencil PenKneaded viskelær
Vis flere instruksjoner
en

Tegn et rektangel for kroppen av bilen. Legg til en rektangulær form på toppen av bilen. Gjør den øverste linjen i dette rektangelet kortere enn bunnen. Legg hjulene med to sirkler under kroppen. Legg et skritt stige med to små rektangler som kommer ut av kroppen av bilen.
2

Lag støtfangeren foran med en firkantet nederst til høyre i rektangelet. Legg den tilbake støtfanger med et rektangel nederst til venstre. Legg en liten diagonal rektangel på venstre side for foran vinduet. Legg en trapes med trekant foran for sidevinduet. Legg et rektangel bak dette for å skape en annen side vinduet. Legg en trekant til den bakre enden av dette. Lag vinduet tilbake med en diagonal rektangel mye lik den du tegnet for foran vinduet.
3

Legg dørene med tre vertikale linjer går ned midt på kroppen av bilen. Plasser den første døren linje under den foran vinduet, den andre er under baksiden av side-vinduet og den siste linje døren under den siste sidevinduet. Legg buede linjer over hjulene av bilen.
4

Lag flammer på bilen med buede trekantede figurer langs fronten og undersiden av bilen. Legg felger med små sirkler inni hjulene. Tegn halefinnen av bilen med en buet trekantet form kommer av øvre høyre hjørne av bilen. Legg støt med diagonale sylindere over hjulene. Legg til to sjokk per hjul.
5

Ink hele tegningen. La blekket tørke, og slette blyantstreker. Legg en omvendt "S"-form mellom siderutene og bakvinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83013.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger