Vindu Tint Instruksjoner

Vindu missfarging er ofte installert på biler og boliger. Folk tint sine vinduer fordi det reduserer varmen fra solen, gir beskyttelse mot ultrafiolett stråling og forbedrer privatliv, sikkerhet og trygghet. Du kan fargetone vinduene selv eller har en profesjonell gjøre jobben. Hvis du kjøper en ny bil, kan du vanligvis be om sotede vinduer i kjøpet pakken. Forberedelse til Window Vipper
p Hvis penger er ikke et spørsmål, er det sterkt anbefalt at du får en profesjonell til å farge vinduene. Ikke bare det krever mye mindre innsats fra deg, det er heller ingen sjanse for at tint jobben vil ende opp under pari. Dette gjelder spesielt hvis du er bare brekking ett vindu. Hvis du gjør det selv, er sjansen stor for at missfarging at du søker ikke vil matche resten av bilen og vil bli estetisk skjemmende.

Det første du må gjøre er å rense vindusglass grundig. Bruk vann blandet med ren såpe for å fjerne all skitt og støv. Du bør missfarging bilen i en relativt støv-og vind-fritt miljø for å få de beste resultatene. Før du gjør deg klar til å farge vinduet ditt, at du har alle nødvendige materialer som en missfarging nal, harde kort, kutte overflaten og verktøy, tørkepapir og et utvalg av andre håndverktøy.
Vipper Vindu

Skjær en grov skisse av vinduet av filmen din, men pass på at det er mye større enn vinduet ditt - din stykke missfarging film er sikker på å dekke vinduet fullt. Spray vinduet og plassere litt altfor stort stykke film på glasset. Når den er på plass, nal det slik at den holder opp av seg selv, og trimme den slik at den passer over vinduet perfekt. Når dette er gjort, fjerne filmen fra glasset og vaske vinduet og hendene igjen.

Nå som du er klar til å påføre missfarging film på ordentlig, spray vinduet igjen, skrelle limet av din missfarging film og bruke det på glasset. Sørg for å være sprøyting glass hele tiden slik at filmen holder seg på plass. Når filmen er på plass, nal så mye av vannet ut fra under det som mulig og deretter la dem tørke. Ikke bekymre deg hvis du ikke kan få alt vannet ut fra under filmen som det vil fordampe gjennom plasten. Når alt er tørket og limet har aktivert, vil vinduene har en fargetone som ikke kan fjernes enkelt. Tørketiden av filmen vil avhenge av en kombinasjon av fuktigheten og temperaturen på vinduets omgivelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83368.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger