Slik installerer en GT Grant Steering Wheel

Installere en ettermarkedet rattet er en av de enkleste måtene å spice opp bilens interiør og kanskje gjøre kjøretøyet mer behagelig å kjøre. Grant selger et bredt spekter av hjul som passer en rekke biler. Hjulene er også relativt enkle å installere. Du trenger
Grant Steering Wheel
Installation kit for din bil
Socket sett og skralle
Ratt avtrekker
Vis flere instruksjoner
1

Fjern aksjen rattets horn knappen eller pad. Hvordan dette gjøres, vil avhenge av modellen. Noen har horn knapper som dukker av, mens andre har større horn pads.
2

Fjern det gamle rattet mutter. De fleste Forhjulene er festet på med en større mutter som går inn på enden av rattstammen aksel, som er gjenget i enden for mutteren og vanligvis har kilespor for å holde hjulet på plass.
3

Trekk av rattet. Hjulet kan bare stikke rett ut hvis du trekker hardt på det, eller det kan kreve et ratt avtrekker for å fjerne, som er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker.
4

Skyv rattet hub som leveres med monteringssett for bilen din på akselen av rattstammen. Det består vanligvis av et ratt hub, en post cover, en svart ermet for stillingen dekselet og boltene for å feste innlegget dekselet til navet. Trykk navet godt ned så langt det går.
5

Plasser innlegget dekselet på navet og trekk horn ledninger gjennom den medfølgende hull.
6

Fasten de tre boltene som holder innlegget dekselet til navet og stram med en stikkontakt.
7

Bruke en dyp socket, fester sentrum mutteren som holder rattet hub til rattstammen. Fest denne mutteren i henhold til produsentens spesifikasjoner, siden dette er det som holder hjulet på rattstammen.
8

Monter hjulet til innlegget dekselet med Allen bolter som følger med settet. Ikke alle adaptere har et innlegg dekselet. I noen programmer hjulet bare bolter rett til navet.
9

Fest horn ledninger til baksiden av Grant horn knappen og trykk på horn knappen på plass. Dette skal klikke på for en relativt tight passform.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83367.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger