Hvordan airbrush på en Jeep Wrangler

Airbrushing er et maleri teknikk som utnytter en strøm av komprimert luft for sprøytetåke på overflater. Airbrushes arbeide ved forstøvning fargestoff, blekk eller maling, som betyr å trekke ut væske fra et forråd og omforme den til en tåke ved å skille partikler. Airbrushing kan brukes i en rekke kunstneriske og industrielle applikasjoner, og er ofte brukt til detalj motorsykler og biler. Airbrushing Jeep Wranglers kan bevise utfordrende fordi det totale areal som kan males er mindre enn på de fleste andre bilmodeller. Du trenger
Airbrush
Paint
maskeringstape
Cover eller presenning
Toppstrøk
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at din airbrush er ren. Bruk et rengjøringsmiddel kjøpt fra en kunst levere store, eller lage din egen. Ifølge HowToAirbursh.com, kan hjemme-baserte løsninger lages av å blande ammoniakk (20 prosent) og vann (80 prosent). Ikke mer enn 30 prosent ammoniakk bør brukes fordi det kan skade airbrush.
2

Vask utsiden av Jeep Wrangler grundig. Bruk en butikk-kjøpte bil-renseløsning eller lage en løsning av oppvaskmiddel såpe og vann. Tørk Jeep etter vask, og pass på å bruke et stoff som er fri for lo.
3

Sett ned en linje av tape langs alle de stedene der glasset møter Jeep kropp. Pass på at tapen er forseglet ved å kjøre fingeren over den. Sett Jeep dekning på, og hvis du er nybegynner eller ønsker å være spesielt forsiktig, dekker områder som ikke vil bli malt med aviser eller presenninger.
4

Tegn design du skal male på kroppen av Jeep Wrangler. Bruk en Sharpie permanent markør eller en spesialisert karosseriet-designer markør. Å oppheve markeringen bruke teknisk sprit eller en bil-vask løsning.
5

Place din boks med maling i en tallerken fylt med varmt vann, og la det sitte i ca fem minutter. Dette varmer maling og trykksetter kan, noe som gjør den resulterende tåke som er sprayet fra airbrush finere. Laste maling i airbrush og slå på kompressoren.
6

Start-airbrushing, sprøyting på mørkere farger før lysere seg. Begynnelsen strøk bør være lett å forsegle den beskyttende tape. Spray på fire til seks tynne strøk for å sikre en jevn finish og sterk maling bonding. Husk at fluorescerende og metallic lakk blir mørkere for hvert strøk.
7

Påfør backing farger, om ønskelig. Backing farger er sprayet på rundt design for å hjelpe fremheve fargene. Når all malingen har tørket, spray på ett eller to strøk med en klar beskyttende finisher.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83366.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger