Slik Lavere en lastebil med Leaf Springs

Hvis du er en lastebil og ønsker utseendet på en slank, lav-to-the-bakken cruiser uten beskytningen ut en stor mengde kontanter, kan du lurer på om det er gjør- det-selv alternativer for å senke din lastebil. Mange lastebiler er utstyrt med blad fjæring bak i bilen. Hovedsak, bladfjærer er biter av metall (eller blader) stablet oppå hverandre og bøyd for å gi en pute når treffer humper. Mens denne suspensjonen setup ikke kan låne seg til ytelse så mye som andre systemer, gir det lett tilgang til en prøvd-og-sann senke teknikk for lastebil, om enn bare den bakre halvdel. Du trenger
Socket satt
Jacks
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Jack lastebilens bakre aksel opp av bakken før dekkene ikke lenger er rørende. Satt opp bukker under rammen, slik at rammen og bakakselen støttes separat.
2

Bruk socket satt til å løsne og fjerne boltene som holder bladfjærer på den ene siden av lastebilen. Bladfjærer blir normalt installert på toppen av den bakre aksel, men kan 3 til 4 inches lavere bli oppnådd ved å vippe monteres over til de hviler på bunnen av akselen. Vend festet til undersiden av akselen og stram bladfjærer tilbake på plass.
3

Gjenta trinn 2 for det andre settet med bladfjærer på motsatt side av lastebil. Trekk jack skiller seg ut fra undersiden av rammen og deretter sakte lavere lastebil av jack.
4

Ta trucken for en kjøretur for å se hvordan senking jobb har påvirket sin håndtering.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83068.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger