Hvordan bygge en Supercharged Engine for the Street

En kompressormatet motor er en av de mest imponerende ting på gaten og er definitivt det mest gøy at du kan ha. Det kan også - tro det eller ei - få imponerende gass kjørelengde, så lenge du ikke gjør det gulvet det overalt. Det vil vare så lenge som en konvensjonell motor med meget lite tjeneste. Bygge en motor krever erfaring, så disse instruksjonene forutsetter at du har den nødvendige erfaring eller har noen som gjør. Instruksjoner
en

Kjøp en 4-bolt hovedbygningen og en stål veivaksel. Har maskinen butikk dobbelt-spor anbefales sveiv og sveiv spjeldet. Veivakselen spjeldet må være av solid type, for eksempel en fluidamper, fordi standarden spjeldet vil komme fra hverandre med en gang.
2

Sett bunnen sammen. De kobler stenger bør være noe sterkere enn standard - bruke noe sånt Miloden. Stemplene skal disket for en kompressor med ikke mer enn 8.9:1 kompresjon. De bør også være flytende-pin type.
3

Sett den øvre enden sammen. Hodene gjøre en stor forskjell i strømmen, slik at en skikkelig sett hoder bør brukes. Hovedvekten skal være på eksos side - eksos ventiler bør være litt større enn standard. Installer et godt sett med høy ytelse ventil fjærer og sterkere løftere. De trenger ikke å være dyrt, bare litt sterkere enn lager.
4

Installer en kamaksel som er designet for en kompressor. Den kan ha en relativt høy heis uten de normale uvirksomme problemene forbundet med høye løft. Kompressoren temmer kammene til et mer håndterlig tomgang.
5

Installer supercharger. Husk ikke å stramme til aluminiumbolt, siden de er laget for å bryte ut i tilfelle en intern eksplosjon forårsaket av en ødelagt ventil. Installer drivstoff ledelse. To 465 Holley forgassere er en god kombinasjon for gaten.
6

Installer supercharger beltet. Innen et minutt av oppstart, varmer beltet opp og øker spenningen betraktelig. La den stå veldig løs ved oppstart til det punktet hvor den har to inches av nedbøyning. Det vil være bowstring-tight raskt etter at den varmer opp
7

Kjøp en god elektrisk drivstoffpumpe med mye volum;. Trykket er ikke så viktig som flyt. Du ønsker ikke mindre enn 8 pounds av press under belastning slik at det aldri går magert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82937.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger