Slik installerer Sway Bars på en Honda Accord

Antispinnsystem avgjør hvor godt en bil håndterer veien. Suspensjon deler som styrer manøvrerbarhet kan bli dømt av mengden kroppen roll og svaie som oppstår i svinger. Honda Accord har en bakre stabilisatorstag for å kontrollere bakakselen i svinger. En aksje Accord bakre stabilisatorstag mangler styrke og stivhet for å legge til noen ytelse til sub ramme, men en oppgradert versjon kan enkelt fjerne sekunder fra rundetider på den lokale veien kurset. Reduser Accord body roll med en ny bakre stabilisatorstag for en bedre kjøring og forbedret svinger rundt i byen og på banen. Du trenger
Rear stabilisatorstag og foringer (Accord) Gulv jackAllen wrenchesCrescent fastnøkkel (justerbar) Pry bar (lang, sterk skrutrekker) RatchetMetric socketsJackstandsWD-40
Vis flere instruksjoner
1

Spray WD-40 på de eksisterende bakre stabilisatorstag foringer og bolter som kobler endene til Accord bakhjulsoppheng. Dette kan også gjøres en dag eller to før selve erstatning for en enda enklere tid på å fjerne gamle, rustne suspensjon festene. Denne oppgaven er anbefalt som den første tingen å gjøre selv før du løfter bilen. Mens bilen blir løftet og verktøyene organisert, vil væsken har en sjanse til å komme inn i gjengene på festene for enkel ekstraksjon.
2

Løft baksiden av bilen opp fra gulvet langt nok å plassere to jackstands under rammen foran bakhjulene. Lavere vekten av bilen på jackstands og fjerne gulvet jekk fra dens løftestilling. Spray de bakre stabilisatorstag festene og braketter igjen med WD-40.
3

Sett en umbraconøkkel inn i svaie bar festet i den ene enden av baren og løsne. Dette festet er en av de trangeste av de stabilisatorstag kontakter og kan utfordre uansett styrke unbrakonøkkel. Bruk en liten pipe for å legge lengde til Allen fastnøkkel og mer innflytelse når du svinger. Bruk en lirke bar eller lang skrutrekker for å manipulere bar i braketten for å fjerne eventuelle belastninger på braketten kontakten og det skal komme ut lett.
4

Ratchet foringen boltene med en beregning kontakten og lirke bar. Fjerne de gamle, slitte foringer og rengjør foringer parentes og svaie langt faner med WD-40 og en fille. Brakettene og kategorier bør rengjøres før du installerer en ny svaie bar så spenningen er sentrert riktig. Bruk brekkjern til å justere foringene med bilens parentes og sett inn nye foringer og bolter riktig. Skyv den nye foringer på plass og stram.
5

Sett stabilisatorstag inn i fabrikken faner og stram med en umbraconøkkel tett. Bruk samme bar for å stramme disse festeanordninger som brukes for å fjerne dem. Factory faner og braketter må være i god form for det nye stabilisatorstag og foringer å fungere etter hensikten. Fjern jackstands og senke bilen til gulvet for testing. Etter fullført, kan resultatene bli følt umiddelbart, og nøt for livet av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83000.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger