Hvordan male en bil med en elektrisk Spray Painter

Hvis du ønsker å forbedre utseendet på bilen din, en av de enkleste og mest merkbare måter å gjøre dette på å få en ny maling jobb. Å ha en ny maling jobb profesjonelt gjort for bilen din kan koste alt fra noen hundre til noen få tusen dollar. Mange sjåfører har funnet ut at de kan gjøre sin egen maling jobb rimeligere. Hvis du ønsker å gi bilen en billig maling jobb som fortsatt ser bra ut, prøve å male det med en elektrisk spray maler. Du trenger
Bucket
Sponge
Soap
Vann
Craft papir
Duct tape
Medium sandpapir
Putty
Sparkel
Primer
Paintbrush selg Electric spray maleren
Spray maling
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen. Prøv å fjerne alle kake på smuss og fett. Grease vil virkelig hindre at maling jobb fra stikker.
2

Dekk til deler av bilen som du ikke ønsker å få maling på med tykt papir. Brown kraftpapir som brukes for innpakning pakker fungerer godt. Duct tape rundt papiret for et sikkert grep. Dekk vinduene, griller, dørhåndtak, lys, dekk og trim.
3

Bruk sandpapir til buff ned ujevnheter som rust. Bruk middels sandpapir, som 50 til 60 grus. Sand med en sirkulær bevegelse inntil stedet føles glatt og jevn med området rundt den.
4

Fyll hull og bulker med kitt. Bruk en sparkel for å glatte over overflaten. La kitt tørr og glatt ned med sandpapir før det er selv med resten av bilen.
5

Prime bilen. Du kan bruke primer med en pensel. La det tørke helt før maling.
6

Gå over bilen med tynne strøk med maling. Hold munnstykket av den elektriske spray maleren om en fot fra bilen og spray i lys, jevne tak. Legg nok strøk for å få den fargen du ønsker.
7

Påfør klarlakk. Klarlakk kommer i spraymalingsbokser og kan brukes med den elektriske spray maler akkurat som maling. Du trenger bare 1 til 2 klare strøk for å gi bilen en fin glanset overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83099.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger