Hvordan Monter en Dixie Horn

Novelty bilhorn er i høy etterspørsel, og en av de mest populære er Dixie horn, gjort kjent av TV-show "Dukes of Hazard." Selv om prosessen krever litt boring og elektriske ledninger, kan hvem som helst med en god forståelse av delene under deres bilens panser installere en Dixie horn inn i bilen sin. Du trenger:
Dixie horn kit
Sort lakk (ekstrautstyr)
Silver Sharpie markør
batteridrevet drill
Drill bit
Wire kit (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne din Dixie horn kit og skille de forskjellige materialer inkludert. Du skulle ha kjøpt en pakke som inkluderer trompet horn, en kompressor som opererer på ca 12 volt, bolter og rør. Noen kits kommer med en montering base på trompet horn sitte. Ta kontakt med Dixie horn produsenten hvis noen av disse brikkene mangler. Hvis du ikke har en wire kit, kjøpe en fra et hjem forsyning butikken.
2

Åpne bilens panser og installere trompet horn. Enhver overflate som gir nok plass for trompet horn for å sitte komfortabelt mens horisontal vil være nok. Et populært valg for trompet horn installasjonen er radiatoren støtte. Prøv å sørge for at trompet horn er uhindret i front, som vil maksimere lyd. Når du har funnet et sted hvor dine trompet horn kan sitte uhindret, merker skruehull for enten trompet horn eller montering basen med sølv Sharpie markør. Bore gjennom disse merkene ved hjelp oppladbar drill og drill bit. Fest trompet horn eller montering base med boltene som står i din bil horn kit.
3

Installer horn kompressor inne i bilen hette. Du bør plassere horn kompressoren ikke lenger enn 10 inches bort fra trompet horn. Det er også viktig å holde kompressoren fjernet fra motor og eksos. Grillen støtte er et populært valg for montering av horn kompressor. Marker eventuelle hull som skal bores med sølv tusj, og bore dem ved hjelp av oppladbar drill og drill bit. Fest kompressor med boltene som følger med.
4

Monter plastrør i løpet av de tilsvarende hullene fra kompressoren og trompet horn. Kompressoren vil ha så mange hull som trompet horn, og hvert hull har en bestemt trompet horn som skal festes til. Les bilen horn instruksjonene for å finne ut av dette. Kutt slangen slik at det ikke er for mye slakk, noe som vil innvirke negativt på horn lyd, men la nok slange til å koble kompressoren og trompet horn riktig. Hvis du har klippe slangen for kort, kan du kjøpe flere rør fra en VVS-leverandør. Sørg for at du vet størrelsen på slangen du trenger å kjøpe.
5

Fest ledningene brukt til forrige bilhorn til kompressoren. Kompressoren vil ha både en positiv terminal, hvor elektrisiteten vil inn i og kommer bil-horn, og en negativ terminal, som blir brukt til å lede strøm fra kompressoren. Dersom fjerning av den gamle bilen horn har forlatt to gratis ledninger, overføre begge disse ledningene til kompressoren terminaler. Gjette er greit, du kan alltid gå tilbake senere og reversere arbeidet ditt hvis du var galt. Hvis bare én ledning rester fra den forrige bilen horn, fest den til kompressoren plusspol. Ved hjelp av materialer fra din ledning kit, kjøre en jording linje av 16-gauge fra den negative terminalen til en bolt som bør være fri for rust og maling. Du kan bruke bakken tilkobling for vannpumpen for å løse dette problemet. Hold elektriske ledninger bort fra alle motordeler som vil varme opp, da dette kan føre til at ledningen til å smelte og funksjonssvikt.
6

Lukk panseret og slå på kjøretøyet. Betjene den nylig installerte Dixie horn ved å trykke bilens horn bryteren. Igjen, hvis du brukte to ledninger fra din forrige bil horn og den nye Dixie horn vil ikke høres, slår bilen av og slå ledningene på kompressor terminaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83364.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger