Hvordan koble opp en Turbo Boost Gauge

Turbo utstyrte biler og lastebiler bruker en kombinasjon av tvungen luft inn i motoren inntak manifold pluss drivstoff for å skape hestekrefter som overføres til veien via drivverk. Factory turbo ladet biler kommer med en måler som måler dette boost, men ineffektivt. Jobben til ettermarkedet boost måleren er å måle mengden av innsette luft som blir skapt av systemet inne i inntaket manifold, som indikerer hvor mye strøm som blir opprettet samt varme som kan bygge opp innenfor disse turboladet motor pakker. Ettermarkedet boost målere er en viktig del av økt ytelse for turbo belastes biler fordi fabrikken målere er koblet til bilens datamaskin i stedet for den faktiske ladetrykket bygges inne i inntaket manifold. En boost måleren er enkel å installere og tar bare en time å fullføre. Du trenger
Boost måler assemblyDashboard montering panelVacuum hosePliersN /P fittingT-fittingHose clampElectric tapeScrewdriver
Vis flere instruksjoner
en

Fest montering på dashbordet panel i en posisjon som kan sees lett når du bruker bilen. Plassering av ny boost måleren montering er fleksibel. Alt fra en A-pillar pod mount til en rattstamme adapter, er de under dash monteringsbrakett festes med to plateskruer drevet inn den nederste kanten av instrumentpanelet nær midtkonsollen. En enkel plassering, montert på dashbordet boost måleren vil gi sjåføren en rask oversikt over boost måleren når det trengs og er ute av veien for visning eller hender.
2

Fjern den øverste skruen cap som vil være foran støping når boost måleren er installert i monteringsplate. Toppen av måleren skrus av og deretter måleren er plassert bak monteringsplaten, og føres inn i panelet slik at den fremre skrukorken kan sikres på måleren. Stram skrukork på måleren tett og måleren vil bo på ett sted under bruk. Hvis måleren bruker skruer eller muttere og bolter for å feste braketten, gjør dette nå for å sikre måleren er beskyttet mot skader.
3

direkte boost måleren senderenheten gjennom brannmuren på kjøretøy inn i motorrommet ved hjelp av eksisterende ledningsnett passasjer å fullføre denne oppgaven. Skjær et hakk ut av en gummimaljen som beskytter eksisterende ledninger eller kabler for å passere avsenderen enhet slangen gjennom til motorrommet for å koble til boost system. Fest spyling bruke plast festene som kan sikre den nye slangen til eksisterende ledning og slange veier.
4

Koble til eksisterende boost system av turbo motor pakke via eksisterende vakuum spyling som kan bli funnet tilkobling til inntaksmanifold på motoren. Utføre denne metoden ved å spleise inn i røret med et "T"-adapter og den samme størrelse spyling og N /P-adaptere med samme diameter som røret eller slangen. En annen metode vil være å bore og trykk direkte inn i eksosmanifolden for å få de mest nøyaktige avlesninger. Den siste metoden er ekspert vurdert. Sugeslangen boost måleren aktivering er 100 ganger bedre enn en fabrikk manometer eller en turbo motor uten et mål, så hold det enkelt for de beste resultatene totalt.
5

Wire boost måleren bruke radioen som en vei til makten og begrunnelse trengs for å drive en elektronisk eller digital boost måleren. Mekaniske boost målere kan drives av komprimert luft alene, men målere om natten må være tent på noen måte å være nyttig. Se etter tilkoblinger til strøm, tenning, lys og bakken for å koble en boost måler for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82992.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger