Hvordan kjøpe Forhåndsskåret Vindu Tint for en bil

Enten det er å se kul, øke personvernet eller for mer praktiske årsaker, missfarging vinduene i bilen er et levedyktig alternativ for mange mennesker. Vindu missfarging på bilen din er ikke bare en fashion statement, det kan bidra til å redusere varme, UV-stråler, blending og sol skade på interiøret i bilen din. Innkjøp precut vindu tint er en ganske grei praksis, som vinduet fargetone kan kjøpes til spesifikasjonene for de fleste fabrikater og modeller av biler. Instruksjoner
Lær Laws
en

Bruk lenkene i ressurser til å slå opp vinduet missfarging lovene i staten du bor i, og statene du kan kjøre i.

2

Bestem hvor mørk fargetone kan være og hva windows kan du sette den på. Tint er målt ved andel av lyset det vil la i. Dermed vil en 25 prosent fargetone er mørkere enn en 70 prosent fargetone. Finn ut hva mørke fargetone kan brukes på hvilke vinduer, fordi noen stater tillater mørkere fargetone på baksidene vinduer enn på de fremre sidevinduene og frontruten. Fargetone som er 70 prosent eller høyere er tillatt i alle stater, og den typiske fargetone prosentandelen er 35 år.
3

Finn ut hvor lavt fargetone kan gå på frontruten. Ofte stater vil gå av AS-1 linje, som er en avgrensning på frontruten ca 5 inches fra bunnen som viser hvor langt missfarging kan gå. Ellers går det lov med antall inches fra bunnen at fargetone kan gå.
4

Bestem hvor refleksivt fargetone kan være. Som mørket, er refleksjon av fargetone målt ved prosenter. En 25 prosent refleksjon vil være mindre speiles enn en 70 prosent refleksjon.
5

Lær de andre lovene i staten. Noen andre forskrifter kan omfatte fargen på fargetone, enten sidespeilene må være farget (som regel avhengig av om du tint ryggen vinduet), og om du trenger et klistremerke som identifiserer juridiske missfarging.
Plasser Bestill
6

Velg en produsent. Flere nettsteder, som for eksempel Tint Center og Tint Kits, selger precut vindu tint.
7

Bestill tint prøver fra produsenten. De fleste produsenter tilbyr vareprøver som du kan velge hvilken type farge du ønsker. Ta prøven i din lokale politimyndigheter og få den testet for å sikre at den oppfyller lovens krav.
8

Bestill din precut vindu tint. Gå til en lokal auto leverandøren eller online forhandler og velg merke og modell. Deretter velge farge og prosentandel av fargetone for vinduene. Forhandlere vanligvis la deg velge ulike prosenter av fargetone for frontruten, sidevinduene foran, bak vinduene og bakvinduet. Produsenten vil bruke merke, modell og produksjonsår å kutte vinduet tint å passe vinduene i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83180.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger