Hvordan Paint Your Motorsykkel for nybegynnere

En ny maling jobb er en av de mest effektive måtene å styrke utseendet på motorsykkelen, men mange auto-kropp og motorsykkel butikker vil kreve en heftig pris for slike endringer. Spare penger og ha det gøy å male motorsykkelen hjemme. Du trenger:
Spray maling
Clear spray emalje
Basic verktøysett
600-grit vanntett sandpapir
800-grit vanntett sandpapir
1000-grit vanntett sandpapir

Vis mer Instruksjoner
Forberedelse til Paint
en

Fjern eventuelle deler av motorsykkelen som skal males, bruker brukerhåndboken eller en butikk manuell spesifikk for din motorsykkel for referanse. Dekk til nå naken motorsykkel med en presenning eller et deksel, da delene vil være av sykkelen i flere dager under maleriet.
2

Wet sand de delene som skal males, bruker vanntett 600-grit sandpapir. Ikke helt strippe deler til bart metall, men heller fjerne noen "glans" fra den opprinnelige malingen. Hvis delene er strippet helt, vil en primer må brukes før maling.
3

Vask delene grundig, bruke såpe og varmt vann. La dem lufttørke helt. Ikke tørk dem med et håndkle eller klut, da dette vil forlate lo bak som vil vise bak den nye malingen.
Painting the Parts
4

Rist spraymaling to til tre minutter før påføring av første strøk. Med mindre du vil ha en matt, "rat-bike" utseende, bruk en høyglanset spraymaling.
5

Spray et tynt, jevnt lag med maling på hver del for seg. Ikke bekymre deg hvis den opprinnelige malingen viser gjennom de første par strøk. Spray for jevnhet, ikke for dekning.
6

Spray et nytt strøk med maling på hver del for seg. Jevnt belegge hele overflaten av delen. Tillat denne pelsen tørke over natten.
7

Wet sand overflaten av delene lett med vanntett 800-sandpapir, etter en full 12 timers tørketid. Sikt bare å jevne overflaten på malingen. Ikke fjerne maling fra de delene. La delene lufttørke helt.
8

Spray et tredje strøk med maling på hver del for seg. Du kan spraye mer liberalt denne gangen, belegg hele overflaten jevnt til den originale malingen ikke lenger viser gjennom. La malingen tørke i 12 timer og deretter våt sand med vanntett 800-sandpapir. Hvis du, etter tørking, den opprinnelige fargen viser, kan du spraye flere strøk på en lignende måte.
9

Spray et tynt, jevnt lag med klar emalje over overflaten av hver del for seg når siste strøk er slipt og fikk tørke. Tillat den klare emalje for å tørke i 12 timer. Våt sand den klare emalje med vanntett 1000-sandpapir.
10

Spray en andre lag av klar emalje. La klar emalje tørke i 12 timer, deretter våt sand lett med vanntett 1000-sandpapir. Spray mer liberalt på andre strøk, men likevel så jevnt som mulig.
11

Kontroller hver del for matte flekker eller ujevnheter i malingen. Hellakkering noen områder som trengs med samme prosedyre. Ikke rush maleprosessen.
12

Sett delene på motorsykkel, nøye, ved hjelp av bruksanvisningen eller shop guide for referanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83363.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger