Hvordan lage en Tonneau Covers

tonneau dekker er ikke spesielt komplisert, men de kan gjøre en enorm forskjell i måten en lastebil ser ut og fungerer. En godt designet tonneau cover vil jevne en lastebil aerodynamisk profil og holde elementer i sengen sikker, og ser bra ut gjør det. Henting lastebiler kommer i alle forskjellige lengder og bredder, med flere konfigurasjoner mulig for et gitt chassis. Å lage din egen DIY tonneau cover er en grei proposisjoner, men krever noen ganske avanserte bodyworking ferdigheter til å gjøre rett. Du trenger
To-fire press-behandlet trelast
undergulv bygging selvklebende
Skruer
Corner parentes
3/4-inch press-behandlet kryssfiner
Router og biter
Dual-action slipemaskin og sandpapir
Glassfiber harpiks og fiberglassing forsyninger
Sliping bord og sandpapir
Primer
Paint
Piano hengsel
Barrel lås
Cable

Vis mer Instruksjoner
en

Bygg en ramme på 2-by-4-tommers trelast rundt lastebil senger rails, legger veden flat slik at den henger over innsiden av sengen, og holde trelast skylle med tegnet linjer på toppen av sengen. Bruk monteringslim for å sikre kantene av de to-by-fours til hverandre, og bruke innsiden hjørne braketter og skruer for å holde dem sammen mens limet settene.
2

Installer en to-for- fire kryss-medlem i midten av rammen, like over hjulene, liming endene og bruke hjørnebeslag for å holde den på plass. Coat toppen av to-fire rammeverk og tverrbjelke med monteringslim, og nøye lå et stykke 3/4-inch kryssfiner på toppen av rammen. Kjør en rekke en-tommers senkeskruene inn i skogen for å feste den til rammen.
3

Fjern tonneau cover fra lastebilen din og ta det et sted at du kan jobbe på det med ruteren. Vend tonneau dekke over slik at rammen vender opp. Monter en 45-graders kutter litt inn i ruteren og sette ruteren guide til å kutte en 3/4-inch dyp fas. Kjør ruteren ned den ytre kanten av en av dine lange to-by-fours, kutte hjørnet av for å gjøre plass til hengslene ditt. Den bevel må være litt større enn hengselet å forlate rommet for glassfiber.
4

Vend tonneau cover tilbake over. Tilbakestille ruteren guide til å kutte en tomme dyp. Bruk en sirkelsag for å trimme kantene av av kryssfiner hvis det stikker forbi ramme, en helt rett kant er avgjørende her, så ta deg tid
5

Kjør ruter hele veien rundt. kantene av tonneau dekke for å skape en skrå kant pent. Du kan også vurdere å kutte i noen grunne, langsgående riller i toppen av toppen av dekselet for dekorative formål og for å kanalisere vann ut av dekselet.
6

Monter noen 180-sandpapir til en dual-action slipemaskin og sand hele tonneau cover til så glatt som du kan få det. Følg opp med 500-sandpapir.
7

Bland opp noen glassfiber harpiks henhold til pakken retninger, og tynne den ned litt med noen aceton. Påfør glassfiber harpiks og glass veve til tonneau cover topp, sider og bunn fullt forsegle den. Tillate det å sette opp og bruke en andre og tredje lag med harpiks og glassfiber for å danne en beskyttende skall rundt tre. Hvis du ikke allerede vet hvordan man skal arbeide glassfiber, så få hjelp av noen som ikke glatt.
8

glassfiber helt glatt med en tre meter lang sliping bord og 180-korning, 500-grit og 1000-sandpapir. Herfra ut den standard karosseri ting; gjelder sparkel, sand det flatt, gjelder gap-fylling primer, får det glatte og male tonneau cover. Du bør kanskje vurdere belegg i bunnen av tonneau med truck bed belegg for estetikk og støydemping.
9

Skru pianohengsel til bunnen av tonneau cover, deretter feste pianohengsel til siden av sengen din. Påfør litt lim på baksiden, skum-core weatherstripping til topper på skinner seng. På dette punktet, kan du velge å bore et hull i toppen av tonneau cover og gjennom bed rails å installere en tønne-type sikkerhetslås. Installer en plastbelagt kabelen inne i tonneau cover å koble den til seng rail og holde dekselet fra floppe helt åpen og treffer på siden av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83156.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger