Hvordan å omgå en katalysator på en Audi A4

Katalysatoren på din Audi A4 er en viktig del av bilens utslipp system. Det ligger mellom eksos-hodet og enden av eksos som kommer ut av bilen. Dens oppgave er å konvertere miljøskadelige avgassene til mindre skadelige gasser. Men katalysatorer også rane motoren av makt, noe som er grunnen racerbiler ikke bruker dem. Du kan omgå en katalysator med en test rør tilgjengelig fra selskaper som selger Audi ytelse deler. Husk imidlertid at i de fleste stater er dette ulovlig og bør bare gjøres på biler som ikke er drevet og registrert på gaten. Du trenger
Socket sett og skralle
Jack
Jack står
Torx bits
Test rør
Vis flere instruksjoner
en

Løsne lug nuts på hjulene. Jekk opp Audi og plassere den trygt på bukker i alle fire hjørner.
2

Fjern den fremre oksygen sensor, som ligger nær eksos ned røret. Dette er tilgjengelig fra motorrommet.
3

Ved hjelp av en 17 mm pipe, fjerne det øverste nøtter som kobler katalysatoren til turboen. I en nonturbo bil, vil eksosen bare koble til katalysatoren.
4

Hekt den røde kabelen kontakten for andre oksygen sensor. Kontakten er på brann vegg på førersiden. Følg ledningen til oksygen sensor, og koble den fra sensoren.
5

Fjern de nederste 17 mm bolter som kobler katalysatoren til turboen. Fjern den fjærbelastede bolten som fester ned røret.
6

Fjern korset medlem som går på tvers av eksos, med en 10 mm 12-punkts Torx bit. Løsne mutrene som holder eksos krage. Skyv kragen mot baksiden av bilen.
7

Skyv katalysator ned og ut sammen med nedløpsrøret. Dette vil ta litt kronglete og slå for å løsne det, men det bør komme ut ganske enkelt.
8

Fjern katalysatoren fra nedløpsrøret. Disse holdes sammen med tre 12 mm muttere og tre 13 mm bolter.
9

Installer test røret på plass av katalysatoren. Reinstallere ned røret med test rør i motsatt rekkefølge, bolting den tilbake til turbo på toppen og bunnen.
10

Sett kryss medlem, eksos krage og oksygen sensorer i motsatt rekkefølge av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83378.html

Previous:
Next: No

Generelle Auto Oppgraderinger