Slik installerer du en Holley forgasser i en Chevy 350

Holley forgassere er blant de mest brukte og gjenkjennelige høy ytelse forgassere på markedet. Chevy 350 aksjer Rochester var designet for å gi jevn drift for dag-til-dag kjører heller enn for de med høy ytelse applikasjoner Holley forgassere er laget for. Skifte lager forgasseren med en Holley enhet er relativt enkel, og økningen i ytelse kan bli dramatiske. Du trenger
Tenger
Wrench
forgasserpakning
Plastic caps
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luftfilteret fra toppen av bestanden forgasseren. Chevrolet luftfilter sammenstillinger feste til toppen av forgasseren med en enkelt vingemutter, som installeres på en tapp plassert på toppen av forgasseren. Vingemutteren er plassert i sentrum av den øverste av luftfilteret. Fjern vingemutter, og løft luftfilteret ut av forgasseren.
2

Koble throttle linkage og vakuum linjer fra forgasseren. Throttle linkage er på førersiden av forgasseren og legger til forgasseren med et enkelt klipp. Trekk klippet ut av sammenhengen armen med en tang, skyv trekkstengene bort fra forgasseren å koble den fra. Minst en gummi vakuumledning er festet til bunnen av forgasseren. Noen modeller har mer enn én vakuum linje, avhengig av hvilket tilbehør motoren er utstyrt med. Trekk hver vakuum linjen ut av forgasseren.
3

Koble drivstoffslangen fra forgasseren. Drivstoffledningen festes på forsiden av bestanden forgasseren med en eneste mutter. Løsne mutteren med en fastnøkkel, og trekk drivstoff linjen bort fra forgasseren å koble den fra.
4

Fjern hver av de fire mutrene som fester forgasseren til toppen av motoren med en skiftenøkkel, løft forgasseren av av motoren. En enkelt mutter er plassert ved hvert hjørne av bunnen av forgasseren. Løft forgasserpakning vekk fra toppen av motoren etter at forgasseren er fjernet.
5

Plasser en ny forgasserpakning på toppen av motoren, senk deretter Holley forgasser på pakningen. Installer og stram hver av forgasser fire mutrene med en skiftenøkkel. Skyv tuppen av drivstoff linjen inn på drivstoffslangen for på forsiden av Holley, stram mutteren på enden av drivstoff linje med en skiftenøkkel.
6

Stikk enden av gassen sammenhengen inn i førersiden av forgasseren, deretter plassere klippet over båndet for å feste den på plass. Bunnen av Holley har flere metall brystvorter. Plugg noen vakuum linjer som brukes av motoren i disse brystvortene. Plugg ubrukt nippel med et plastlokk, allment tilgjengelig på bildeler butikker.
7

Fjern tappen i sentrum av den gamle forgasseren med en skiftenøkkel, og sett og stram bolten inn i toppen av den Holley. Skyv luftfilteret på bolten på Holley, deretter trekk til vingemutteren på toppen av luftfilteret for å feste på plass og for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83377.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger