Hvordan installere en ekstra bilbatteri

Kjøretøy med høy strøm tegne utstyr filer, for eksempel store lydanlegg eller TV, kan raskt tømme et batteri hvis utstyret brukes når motoren ikke er i gang. En måte å forlenge brukstiden er å legge et ekstra batteri til bilen. Den ekstra batteri bør være en dyp syklus type, noe som vil gjøre det mulig å tømme og lade den flere ganger uten å forkorte levetiden på batteriet. Du trenger:
Batteriholder
Deep syklus batteri
14-gauge automotive ledning
8-gauge automotive ledning
Batteri kabler
Batteri isolator
Show More Instruksjoner
en

Koble minuspolen på batteriet i bilen.
2

Se etter et sted å montere batteriet skuffen for den ekstra batteri. Dette bør ideelt sett være så nær den originale batteriet som mulig. Jo større avstanden til det andre batteriet, bør den høyeste til batteriets minuspol til den være. Forsikre deg om at plasseringen av batteriet skuffen vil la batteriet til å passe, at ingenting metall vil berøre batteripolene og at panseret lukkes når batteriet er i skuffen. Bolt skuffen sikkert; Batteriene er tunge
3

Fest en negativ batterikabel til bilen rammen (eller motorblokk hvis plasseringen av batteriet skuffen tillater det).. Rens bort rust eller maling der tilkoblingen til bilen er gjort. Kabelen kan festes til bilen med en eksisterende bolt eller ved hjelp av en stor selvborende skrue.
4

Installer reservebatteri i skuffen, men ikke lage en forbindelse mellom den negative kabelen og batteriet.
5

Monter isolator sikkert på et sted som plasserer den så nær den originale batteriet og starteren relé som mulig, samtidig som det å være i luftstrømmen fra motoren van . For å holde isolator kjølig, unngå å montere den for nær radiator eller motoren. Ved hjelp av selvgjengende skruer gjør montering av isolator til bilen lettere.
6

til produsentens instruksjoner for kjøretøy-spesifikke instruksjoner for tilkopling av batteri isolator. Dette er nødvendig på grunn av de ulike dynamo konfigurasjoner som brukes av forskjellige bilprodusenter og de mange tilgjengelige isolatorer.
7

Koble isolator til batteriene ved hjelp av 8-gauge. I tilfeller der det andre batteriet er montert langt fra dynamo, bruke 6-gauge for å gjøre tilkoblingen fra det andre batteriet til isolator.
8

Koble ekstra høy strømbelastninger til det andre batteriet med wire dimensjonert for å trygt håndtere strøm (se Ressurser).
9

Koble minuspolen på begge batteriene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83147.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger