Slik installerer du en 1-Wire GM Dynamo

Installere en ett-leder GM dynamo gjør prosessen med å legge en dynamo til et kjøretøy opprinnelig utstyrt med en generator veldig enkel. En ledning dynamoer er også brukt av folk i ytelse bil-feltet for å gjøre bilen lettere som det er færre ledninger å legge vekt på kjøretøyet. Du trenger
10-gauge automotive wireAlternator festebraketter
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen på batteriet.
2

Monter dynamoen til motoren. Disse dynamoer ble ikke brukt i biler, slik at du kanskje må dikte opp en monteringsbrakett. Du kan også finne en brakett som vil fungere på en lokal søppelplass. Hvis du må lage dine egne braketter flat-stål lager, 1/4-tommers tykk og ca 1 1/2 inches bredt vil fungere godt. Bøy ender 90 grader for å danne en vugge for dynamoen og bore et hull i begge tappene for å skyve en bolt igjennom, som vil holde bunnen av generatoren. Bore hull gjennom den lange delen av braketten til feste brikken til de opprinnelige hull for generatoren braketten. Bruk det flate justering toppbrakett fra generatoren som en topp mount. Vær sikker på motoren og dynamoen trinser blir riktig justert. Beltet må løpe rett for å hindre slitasje.
3

Følg batteriet positive kabelen fra batteriet til der den er koblet på starteren stafetten. Installere en 10-gauge til denne terminal med et ring kontaktanordningen og ledningen til baksiden av dynamoen. Koble denne ledningen til den isolerte stud-utgang på baksiden av dynamoen med en annen ring kontakten.
4

Koble den negative batteriet kabelen til batteriet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83112.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger