Hvordan øke Hestekrefter på en Nissan Xterra

Nissan Xterra er en fire-wheel-drive sport /utility vehicle, spesielt designet for å gi komfort når de blir kjørt på motorveier, samtidig som det bruker å kjøre off-road. Xterra er tilgjengelig med fire forskjellige motorer: en firesylindret motor og tre forskjellige sekssylindrede motorer med varierende hestekrefter. Selv om Xterra aksjer hestekrefter rangeringer er respektabelt, kan mengden av hestekrefter produseres faktisk økes ganske enkelt med bare noen få ettermarkedet. Du trenger
Air filter
Eksos header (e)
databrikke
Vis flere instruksjoner
en

Bytt aksjen luftfilteret med en kvalitet ettermarkedet enhet. Luftfiltre er spesielt utformet for å filtrere mikroskopiske partikler fra uteluften før luften suges inn i motoren. Ufiltrert, kan disse partiklene skade en motor over tid. Ulempen med et luft-filter er at det begrenser motorens evne til å trekke tilbake luft. Xterra aksjer luftfilter filtrerer tilstrekkelig luften, men er restriktiv. Ettermarkedet luftfiltre er tilgjengelig som kan filtrere luften like bra, om ikke bedre, enn Xterra aksjer filter. Fordelen til en kvalitet Automobile luftfilter, er imidlertid at den ikke er på langt nær så restriktiv som beholdningen filteret. Dette betyr at motoren ikke behøver å arbeide så vanskelig å trekke luft. Som et resultat, er Xterra motor i stand til å produsere mer hestekrefter med en ettermarkedet luftfilter enn med aksjen filter.
2

Bytt aksjen eksosmanifolden med en eksos header eller overskrifter, avhengig av den aktuelle motor. Mens motoren må trekke luft gjennom luftfilteret, må det fordrive de brukte gassene gjennom eksosanlegget. Xterra er produsert med enten fire-eller seks-sylindret motor. Den firesylindrede motoren bruker en enkel eksos manifold å frese avgassene bort fra motoren, mens den sekssylindrede bruker to eksos manifolder. Disse manifolder sterkt begrense Xterra evne til å kvitte seg med eksosen, skyldes delvis fordi manifolden skyver gassene fra hver sylinder sammen. Kreftene reduserer motorens kraft. En eksos header gir hver sylinder med sitt eget eksosrør, som vesentlig eliminerer mye strøm motoren må bruke for å fordrive avgasser og kan oversettes til en økning i hestekrefter.
3

Erstatt motorens databrikke med en datamaskin med høy ytelse chip. Den Xterra motor styres av en databrikke, som styrer strømmen som produseres av motoren. Skifte databrikke kan virke som en skremmende oppgave, men den nye prosessen er faktisk ganske enkelt, forutsatt at produsentens anvisninger følges nøye. Den høye ytelse chip er spesielt utviklet for å tillate Xterra motor for å produsere mer hestekrefter ved å endre Xterra timing og drivstofftilførsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83257.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger