Slik installerer du en Auto Start Remote

Installere en ekstern kjøretøy forrett kan være en skremmende oppgave. Det er mange faktorer som vil diktere vanskelighetsgraden inkludert: The merke, modell og år av kjøretøyet, The installatører kunnskap om bilens elektriske systemer, og produktet som installed.Because alle biler er forskjellige, og mange krever ekstra deler og grensesnitt til riktig opererer med en ekstern start, vil fokuset i denne artikkelen være på biler med automatiske girkasser, drivstoff injeksjon, og ingen elektroniske tenningslås. Du trenger
batteridrevet drill
Phillips skrutrekker
metriske stikkontakter
Wire Strippere
Wire cutters /crimpers
loddebolt
loddetinn, Elektrisk tape
VOM eller digital multi-meter
1/4-tommers borekronen
1/2 tommers borekrone
1/2 tommers plast pakning
1/2 selvborende skrue
Ring terminal

Vis flere instruksjoner
Remote Start Installation
en

Finn ledningene til kobles sammen i bilen. Dette er den 12V positive, tilbehør (oppvarming), tenning, starter, bremser, parkeringslys, og drivstoff injektor /turteller ledninger. Avhengig av enheten blir installert, kan ekstra ledninger som strøm låser, sikkerhet og trunk utgivelsen ledninger også integreres.
2

Test ledningene funnet med en Volt Ohm Meter eller en digital multi-meter . Finn et sted å montere den eksterne start når installasjonen er ferdig og sørge for at den medfølgende ledninger er lang nok til å nå. Utvid ledninger etter behov.
3

hjelp av et sett av wire strippere, fjerne en tomme eller så av isolasjon fra ledninger du skal koble. Lodd tilsvarende ledninger fra den eksterne start til biler ledningsnettet, og sikre forbindelser med svart tape.To tilgang til motorrom kabling bruker en fabrikk pakning, eller bore et 1/2 hull i brannmuren. Hvis du skal bore et hull, bruke en 1/2 plast maljen å holde ledningen fra berøre metallet på brannmuren.
4

Når alle tilkoblinger er gjort, tar du en liten del av maling fra noen metall i kick panel området av bilen, og koble jordledningen ved hjelp av en ring terminal og selvgjengende skrue. Monter antennen til frontruten og videresende antennen ledningen til den eksterne start. Rådfør installeringshåndboken for riktig programmering prosedyren.
5

Test installasjonen grundig. Hvis riktig installert, skal motoren starte, varmeapparatet /klimaanlegget skal fungere, og bilen bør tomgang jevnt for pre-programmert tid. Pass på at det ikke er noen ABS eller sjekk motoren lys på dashbordet som ikke var der til å begynne med. Hvis alt stemmer, sette bilen sammen igjen. Fest den eksterne start modulen til bilen med nylon wire bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83113.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger