Slik installerer du en Spray-In Bed Liner inn i lastebilen

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan sette en spray-in bedliner inn i lastebilen. Dette er en enkel gjør-det-selv-prosjekt som vil spare deg for hundrevis av dollar. Dette er en mye bedre måte å beskytte din lastebil enn en normal nedgang i sengen liner. Drop in bed liners vil ripe opp din seng og holder vann forårsaker uønsket rust. Dette vil aldri klø, og aldri komme ut! Definitivt en av de billigste og beste tillegg til ethvert lastebil. Du trenger
Plasti-Kote truck bed liner kit (eller lignende kit) $ 50
noen timer
malere tape
Vis flere instruksjoner
1

Det første trinnet for å installere din seng liner er å tape av eventuelle områder som du ikke ønsker dekket. Dette er svært viktig fordi duken ikke vil gå av etter at den har tørket.
2

Scuff opp eventuelle områder som duken vil bli brukt.
3

begynne å bruke liner til sideveggene av lastebilen seng og noen hjørner eller steder som ikke kan nås med valsen.
4

Nå som alle vanskelig tilgjengelige områder er blitt anvendt, begynner å rulle på duken med valsen.
5

Etter at du er ferdig med å bruke den første komplette strøk, la det tørke i ca tretti minutter. Da gjelder det andre laget. Etter det tørker, gjelder tredje og fjerde strøk.
6

Fjern tapen og beundrer din nye lastebil seng. Du vil ønske å la sengen tørke i en dag før du legger noe i det. Nå vil du ha en ny bedliner som ikke vil skrape og vil vare deg livet av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82967.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger