Hvordan finne den rette Torque Converter

Torque omformere er vurdert av "stall speed", hastigheten på motoren når før energien overføres gjennom torque converter til overføring. Hver momentomformer produsenten priser sine omformere av stall hastighet. Men disse er bare for å bli betraktet som veiledende. Mange faktorer kan påvirke en omformer sin stall speed, inkludert bilens vekt, mål, og motoren og drivverket spesifikasjoner. Når riktig informasjon er samlet, gi den til momentomformer produsenten, som kan anbefale riktig omformer for søknaden din. Instruksjoner
en

Bestem bilens vekt. Momentomformeren båsen hastighet er avhengig av vekten av kjøretøyet. En omformer som boder på 2500 rpm kan stoppe på nær 4000 rpm i en tyngre bil. Derfor er vekt en viktig faktor i å velge en stall speed. Dersom kjøretøyet ikke har blitt omfattende endret, se bilens brukerhåndboken for å finne vekten. Hvis kjøretøyets vekt er ukjent, mange automotive verksteder har skalaer for en symbolsk sum.
2

Finn ut om bilen skal brukes primært for gaten eller for dra stripe. Dette er viktig, som et redskap drives på gaten med en torque converter utformet for racing vil resultere i en dramatisk reduksjon i drivstoff kjørelengde og vil til slutt ødelegge overføringen.
3

Record spesifikasjonene i motoren, inkludert boring, hjerneslag, type topplokk, kamakselen er løft-og varighet, om brenseltilførselsrør systemet består av en forgasser eller innsprøytning, og røret størrelsen på eksos hoder, hvis den er utstyrt. Hvis motoren er lager, se motorens spesifikasjoner manual. Hvis motoren er utstyrt med ettermarkedet komponenter, ta kontakt med produsenten eller se produsentens litteratur.
4

Note om overføringen er automatisk eller manuell og registrere girutveksling av differensialgir. Den differensial er girutveksling kan vanligvis bestemt av bilens brukerhåndbok. Hvis ikke, ta kontakt med bilens produsenten.
5

Kontakt produsenten av torque converter og gi ham med informasjonen ovenfor. Produsenten kan deretter anbefale riktig utstyr til ditt bruksområde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83351.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger