Hvordan kjøpe Hubcaps

Hubcap er et generisk begrep som brukes for å beskrive en rekke bil tilbehør som hjulkapsler, hjulkapsler center caps og wheelskins. Navkapsler og hjulkapsler bare dekke slepe nøtter av et dekk. Brukes om hverandre, hjulkapsler og hjulkapsler beskriver et metall eller plast dekker for dekket hub. Instruksjoner
en

Finn størrelsen på hjulene før shopping for hjulkapslene. På hjulet er plassert på dekket. Se etter en serie av bokstaver og tall delt av en skråstrek som ender i en rekke 12-17, standard størrelser for de fleste dekk. Skriv ned dekkets størrelse og merke og modellnummer på kjøretøyet, som ligger i brukerhåndboken.
2

Bestem om du ønsker en Original Equipment Manufacturer hjulkapsel eller ønsker å utforske dekorative hjulkapsler , hjulkapsler, navkapsler og hjulkapsler. Sett på hjulkapsel med en som matcher de andre hjulkapslene på bilen. Ta kontakt med bilforhandleren eller besøk din lokale hjulkapsel forhandler for å bestille en OEM erstatning for bilen.
3

Utforsk de mange nye og brukte hjulkapsel stiler tilgjengelig fra ettermarkedet hjulkapsel forhandlere. Hubcaps er tilgjengelige i metall og høy grad av plast. Oppdag egendefinerte hjulkapsler som gir din hjulene teft. Finn rekke OEM hjulkapsler laget for din bestemt merke og modell av bilen inkludert hjulkapsler og sentrum caps med merkets logo. Nye og brukte modell OEM hjulkapslene er tilgjengelig for bilmodeller fra 1940-tallet til i dag.
4

Sjekk ut hjulet dekker laget av plast. De fleste hjulkapsler er utskiftbare på ulike fabrikater og modeller av biler så lenge hjulet størrelsen er den samme. Plast hjulkapsler er dekorative og generelt billigere enn metall hjulkapslene.
5

Gi dekkene dine en luksus utseende med krom hjulkapslene eller wheelskins. Spesifisere merke og modell av bilen når du plasserer ordren. Wheelskins er ikke utskiftbare som noen hjulkapsler eller hjulkapsler. Installer wheelskins over felger på dekkene for å gi bilen et eksklusivt utseende.
6

Besøk en lokal ettermarkedet hjulkapsel butikken for å se utvalget av hjulkapslene på markedet. Prise hubcaps lokalt og relativt handle andre lokale forhandlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82902.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger