Hvordan Wire en Amp Meter

Bruk av amp meter gjør at du kan se hvor mye strøm en elektrisk krets er forbruker. Amp meter arbeide på en likestrøm (DC) elektrisk krets. DC kretser er først og fremst finnes i elektroniske og bilindustrien elektriske apparater. Den amperemeter er plassert i serie med det elektriske systemet. Med andre ord må all strøm passerer gjennom amperemeteret. Du trenger
DC Amp meter Wire cuttersWire strippersRing kontaktene på ledningen størrelse connectionWire crimpersBlack plast tapeWire tang
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller vurdering av DC amp meter du ønsker å plassere i kretsen. Det må ikke være lavere i strømstyrken vurdering enn den kretsen du plasserer apparatet til for måling. Med andre ord, ikke plassere en 10 amp meter i en 30 amp DC krets, som du vil skade amp meter fra en for høy for en strøm gjennom mekanismen.
2

Koble den positive siden av batteriet terminal for å fjerne all strøm fra bilindustrien elektriske kretsen. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til en utilsiktet kort til rammen på bilen forårsaker skade på batteriet.
3

Finn strømkontakten ledningen der du ønsker å plassere amp meter. Kutte ledningen med wire cutters.
4

Place ledningen ved siden av den kvinnelige delen av ringen kontakten, hvor tråden passer inn i kontakten. Bruk av wire strippere og bånd tilbake isolasjonen samme lengde som ringen kontakter wirelengden.
5

Sett ring koplingen over nakne kobbertråd, og klem den kvinnelige sylinder på ledningen med wire crimpers. Utføre denne operasjonen på begge ledningene.
6

Place noen runder med det elektriske tape over den kvinnelige kontakten delen av ringen kontakten. Dette vil bidra til å isolere den nakne kontakten fra "shorting" til noen del av metallrammen på kjøretøyet.
7

Koble ledningene til amp meter i følgende rekkefølge. Den positive side av måleren må være koblet til den positive strøm wire eller den ledning som kommer fra strømkilden. Den negative siden av amp meter vil bli koblet til ledningen som går til den elektriske enheten. Stram mutterne på måleren innlegg med wire tang.
8

Installer meter inn i dashbordet eller din egen valgte plasseringen ved å følge produsentens instruksjoner for riktig montering. Noen amp meter produsenter tilbyr en spesiell monteringssett med amp meter forsamlingen.
9

Bytt positive batteriet innlegget kontakten til batteriet, og engasjere den elektriske kretsen ved enten å starte bilen eller bytte "on" enhetens krets.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82995.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger