Hvordan søke Vinyl til en bil

Bruke vinyl bil grafikk til biler er ikke så vanskelig som man kanskje tror. Vinyl grafikk kommer i en rekke utførelser og kan legge estetiske "gnist" til bilen din uten de store bekostning av en ny maling jobb. Ved påføring av vinyl grafikk, er den enkleste metoden å bruke "våte" metoden, som gjennom bruk av såpe og vann kan du sakte plassere vinyl klistremerke på bilen og flytte den litt rundt til du får det akkurat. Den våte metoden er å foretrekke for nybegynnere, fordi feil kan gjøres og fast uten karosseri. Du trenger
Vinyl graphicWater spray bottleDish soapWaterSqueegeeMicrofiber håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Vask området der du vil plassere grafikken og tørr med et microfiber håndkle . All skitt, støv og skitt må fjernes for at merket kan hefte ordentlig.
2

Fyll sprayflaske med vann og deretter plassere en dråpe oppvaskmiddel i tillegg. Spray et lett lag med denne blandingen på bilen der vinyl skal anvendes.
3

Trekk papiret slakke av på vinyl og spray et lett lag av såpe blandingen på den klebrige området.
4

Plasser vinyl, klebrig side ned på bilen. Du kan nå flytte vinyl grafikk rundt som er nødvendig, siden såpe blandingen vil holde den fra å stikke. Når vinyl er plassert til din smak, kan du kjøre nal over den flere ganger for å fortrenge vann og luft fra under grafikken.
5

La grafikken for å tørke i minst 24 timer før du kjører bil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83207.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger