Hvordan lage en hydraulisk løft

En hydraulisk heis er en komplisert mekanisme som krever litt arbeid og kunnskap til å bygge. Men hvor lang tid det vil spare deg og hvor mye arbeid det kan produsere når du er ferdig er vel verdt innsatsen. Hvis du har litt mekanisk kunnskap og riktig utstyr, er det et prosjekt som kan settes sammen i et par ettermiddager. Du trenger:
Hydraulisk løft arm
hydraulikkpumper
Hydrauliske slanger og klemmer
festebraketten og bolter
ledninger og bryter (kan komme med din pumpe montering)
Metal drill
Metal så
Vis flere instruksjoner
en

Installer løftearmen eller hydraulisk sylinder på en spenne mekanisme. Denne mekanismen må være sterk nok til å takle presset av hva det er du skal løfte. Gjør en fra en 1/2-inch stål eller jern plate, og bore ut hull for å feste og montere hydraulisk heis ved dimensjonering dem til maskinvaren. En karbid bit drill eller high-speed metal drill er nødvendig for denne oppgaven.
2

Monter hydraulisk arm på bunnplaten ved hjelp av vekt-testet bolter. Dette vil være ditt svakeste leddet i forsamlingen, så bruk høykvalitets stål bolter som tåler kraften og understreke din Heis vil produsere.
3

Fest hydraulikkslanger til sylinder arm . Det skal være stengt, stempelet innfelt i armen, mens du feste slanger til de to kontaktene på hver side av armen. Hvis din sylinder har en installasjon manuell, følger det nettopp.
4

Installer pumpen motor og pumpe reservoaret ved å hekte dem opp til de hydrauliske slanger. Disse festes i begge ender av den hydrauliske pumpemotoren. Pass på at slangene er koblet tett.
5

Wire motoren til en strømkilde. Mange pumpemotorer kan kjøre fra et bilbatteri. Hvis du har en annen strømkilde, koble den følge deres instrukser. Kable motoren til minuspolen å jorde ledningene. Deretter kobler den røde kabelen, eller makt wire, og grønne ledninger fra motoren til bryteren. Koble til batteriet røde ledningen eller positiv til bryteren. Følg dine bytte koblingsskjemaer. I generelle termer, oppretter du en enkel krets med bryteren.
6

Monter motoren til din bil eller traktor eller annen forsamling som du bruker heisen. Dette vil variere avhengig av hva slags heis du bygger, men for alle formål, motoren bare trenger å være ute av veien for heisen. Det kan være boltet til en heis bar eller monteres på en enkel tre-boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83084.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger