Tips om Window Tinting Wetting Solution

Vindu missfarging kan legge til både stil og raffinement til bilen din. Gjør-det-selv auto vindu missfarging er en kjedelig oppgave, men hvis det gjøres nøye kan gi imponerende resultater. Ett sted folk prøver å kutte hjørner, men er på løsningen for å tisse i tint i løpet av søknadsprosessen. Noen mener det et unødvendig skritt og vind opp å kaste bort hele tint kit. Fargetonen Wetting løsning er en nødvendighet og et par alternativer er tilgjengelige. Professional Product

Besøk din lokale auto kroppen butikk eller din lokale masse forhandler som Target eller Walmart. For noen produkter vil være tilgjengelige utelukkende for det formål å søke-vinduet fargetone. Noen merkenavn inkludere Film-On, Rapid Tac og Ultra Bond. Bruk trygt briller når du søker denne løsningen som den har potensial til å brenne membraner i øynene.
Baby shampoo

Bland noen dråper veldig mild baby shampoo i en stor sprayflaske fylt med lunkent vann. Rist flasken og la den til å sette i ca 20 minutter før du bruker den. Påfør per instruksjonene i vinduet missfarging kit og skift ut etter behov. Hvis bobler fra soapiness skjemaet under fargetone, kan de bare fjernes med et squeegie.
Rubbing Alcohol

Fyll en stor sprayflaske med 1 /2 lunkent vann og 1/2 rensevæske og anvendelse i stedet for den profesjonelle frontrute fukting løsning. Profesjonelle auto body teknikere sverger ved bruk av vanlig alkohol, men anbefaler ikke praksis for ikke-fagfolk. Dersom søknaden ikke er gjort raskt nok, har rett alkohol potensial til å fjerne limet fra vinduet fargetone filmen, noe som kan resultere i en masse penger bortkastet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83370.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger