Slik installerer Headers på en Mustang

Installere et sett av ytelse overskrifter på en 1994-1995 Ford Mustang GT er en vanlig modifisering. Ikke bare overskrifter frigjøre mer kraft, men de høres veldig bra og la V8 motorens eksos tone rumble. De ser også flott ut i motorrommet. Installere et sett av hoder er generelt en hele dagen jobb for helgen mekaniker. Installere overskrifter på andre år av Mustang 5.0 følger samme grunnleggende prosedyren, men overskriftene selv vil være en annen del. Det samme gjelder V6-drevne Mustangs. Du trenger
Headers
Ny header pakning
Tråd lås
Socket sett og skralle
Fastnøkkelsett
Jack
Jack står
skrutrekker

Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøle helt før du starter installeringen av overskrifter. Dette kan være over natten, men bør være minst et par timer før overskriftene er installert.
2

Koble minuspolen på batteriet. Koble de to skruene muslinger holder induksjon slangen fra spjeldhus til airbox på hver ende. Hekt av ventilen slangen fra induksjon slangen og skru av lufttemperatur avsender. Skru ut skruen som holder luften boksen til fender godt. Fjern slangene som går til smog pumpen og katalysator. Legg merke til plasseringen av vakuum linjer.
3

Fjern tennplugg ledninger og tennplugger. Jekke opp bilen og sted sikkert på jack står på alle fire hjørner. Løsne H-rør flensmutrene som festes til overskriftene på begge sider med en 3/4 tommers eller større socket. Det trenger ikke å bli fullstendig fjernet. Den oksygen sensor må kobles fra og fjernes for å få tilgang til en av nøtter. Bruk en 22mm åpen fastnøkkel. Løsne de to skruene som fester H-pipe til kontakten og trekk H-pipe ned. Ved hjelp av en 1-tommers skiftenøkkel, løsne EGR røret fra EGR ventil plassert på spjeldhus.
4

Bruk en socket til å løsne de 16 header boltene (12 på en Mustang V6) med forskjellig lengde stikkontakter, svingbare adaptere og utvidelser for å nå dem. Fjern peilepinnen tube for å tillate fjerning av førersiden spissen. Trekk hodene ut av motorrommet. Dette vil ta litt arbeid for å få dem ut. Fjern aksjen pakninger fra blokken og skrape av pakningsmateriale som er igjen på blokken.
5

Skru header studs inn flensene av de nye overskrifter ved å bruke et par av kanalen sluser. Plasser overskrifter inn i motorrommet. Linje overskriften opp med skruehullene. Dette kan ta flere forsøk på å få rett. Sett inn en ny pakning mellom topp og motoren og deretter løst installere en bolt på hver side for å holde pakningen på plass. Du kan trenge hjelp for å holde den ene enden av header på plass mens den andre enden er boltet på. Sett resten av boltene med anti-seize compound på gjengene. Stram boltene med kontakten til header er tett mot blokken.
6

Sett peilepinnerør sammen med førersiden spissen. Koble til H-pipe til de nye overskrifter. Juster flensen på H-pipe med pigger på overskriften og skyv røret på. Stram boltene litt om gangen, vekselvis hver og en, slik at du ikke bøyer eller bremse header samleren. Installere og koble til oksygen sensor.
7

Koble til EGR røret løst på header, som kan erstattes med en som fulgte med overskriftene. Skru i EGR på spjeldhus og stram topp og deretter bunnen. Installere tennplugger og plugg ledninger. Koble alle luftslangene som ble frakoblet. Sett på batterikabelen.
8

Start bilen og se etter eksos lekkasjer ved å lytte i nærheten av overskrifter. Kontroller og etterstram header bolter hvis nødvendig etter overskriftene har varmet opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83369.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger