Instruksjoner for å installere en kald luft inntak CFO RSX

Som de fleste biler, har Acura RSX sin luft-inntak system installert opp på den øverste delen av dekselet. Luften det tar i er varmt og begrenser bilens evne til å generere strøm. Skifte lager system med en kald luft inntak vil hjelpe deg å få mer kraft og bedre kjørelengde fra RSX din. En kald luft inntak systemet kommer ofte med en erstatning spylervæske flaske også. Du må fjerne bilens støtfanger foran og erstatte vaskemaskinen flasken for å gi plass til det nye inntak. Du trenger
Kald luft inntak systemPhillips screwdriverFlathead screwdriverRatchet skiftenøkkel med 10mm socketCutting verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Fjern aksjen luften boksen fra innsiden av RSX sin motorrommet. Det bør skrus fast til fender og koblet til lager inntak slangen.
2

Løsne fremre støtfanger fra bilen. Fjern de seks klips på toppen og de seks flere klipp og seks skruer på bunnen. Løft støtfanger av kroker det henger på under frontlyktene.
3

Koble lager spylervæske flaske. Drenere væske i en ren beholder. Fjern maljer og pumper fra flasken og installere dem på den nye flasken som følger med settet.
4

Skjær et hull i bilens fender godt som er stor nok til at klarering av nye inntak system.
5

Installer ny spylervæske flaske i bilen ved hjelp av de samme skruer og gummi bolt som med aksjen flasken. Fyll flasken med den gamle spylervæske.
6

Fest inntak systemets fleksible armen på inntak og mate forsamlingen opp til spjeldhus. Sett bilen i femte gir å gi deg selv klarering til å mate den siste overføringen. Braketten holder batteriet kabel kan være i veien, så du må kanskje bøye det eller klippe den av.
7

Fjern aksjen slanger koblet til motorens effekt kroppen. Installer settets slanger å koble spjeldhus og inntak montering.
8

Monter filteret på inntaket. Sørg for at alt sitter godt fast. Den nye inntaket bør være plassert nær den nedre del av fenderen. Sett på støtfangeren.
9

Koble den negative batteriet kabelen og la den koblet i fem minutter. Koble til kabelen, starte RSX og la motoren gå på tomgang i 15 minutter for å sikre at de nye inntak systemet fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83011.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger