Slik installerer en Chevy Silverado Remote Starter

En ekstern forrett tillater en bilens eier å starte bilen fra en ekstern plassering, for eksempel et hus eller kontor. Eksterne startere gir en rekke viktige fordeler: de tillater et redskap for å varme opp før den er drevet, noe som reduserer motorslitasje, og de tillater bilens varmeapparat eller klimaanlegg å etablere en normal innvendig temperatur før sjåføren kommer inn. Eksterne startere er spesielt nyttig i kaldere klima, hvor kjøretøyet oppvarmingstid er viktig. Remote startsett kan kjøpes fra et bredt spekter av bildeler leverandører, og denne artikkelen vil gi deg steg-for-steg instruksjoner om hvordan du installerer en ekstern forrett i en Chevy Silverado. Du trenger
Remote startpakke
Flathead skrutrekker
Gummi sement
Wire strippere
Loddebolten, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner

1

Coat baksiden av fjernkontrollen starter kroppen i gummi sement og montere ekstern starteren under førersiden dashbordet. Montere fjernkontrollen starter så langt til venstre som mulig, slik at det ikke vil være i veien for beina dine når du kjører Silverado.
2

Fjern risten på førersiden varme vent ved å lirke den av med flatt skrujern.
3

Thread de grå og gule ledninger fra den eksterne starteren gjennom varme kanalen og inn i Silverado hette.
4

Åpne Silverado hette og trekke ledninger gjennom. Finn strømledningen som går fra Silverado batteri til lastebilens motorrommet. Bruk av wire strippere til å fjerne noe av gummibelegg på strømledningen.
5

Lodd endene av den grå ledningen til stripper strøm ledningen med loddebolt. Forsegle loddet området med elektrisk tape.
6

Trekk den gule ledningen (turtelleren ledningen) fra den eksterne startpakken rundt Silverado motor til motor distributør. Lokaliser tennplugg ledninger, som er festet til motorforhandleren av en metallklemme. Strippe noen av gummibelegg av en av de tennplugg ledninger og lodding turtelleren ledningen til tennpluggen. Tett vedlegget området med elektrisk tape.
7

Trekk den røde ledningen (tenningen ledning) fra den eksterne startpakken til Silverados rattstammen. På venstre side av rattstammen, vil du finne et stort sele som inneholder en dimensjon på ledningen, som er den Silverado tenningen wire. Lodde enden av den røde kabelen til Silverado tenningen wire.
8

Monter ekstern starter antennen på toppen av førersiden dashbordet med gummi sement. Fres antennen sin oppslagstavle under dashbordet og koble den til den eksterne starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83130.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger