Hvordan male en bil for billig

Etter å ha en bil malt av en profesjonell billakk er ikke billig. Selv en billig maling jobb kan koste flere hundre dollar, pluss kostnaden av materialet. Det finnes måter å spare penger på å male en bil, selv om det endelige arbeidet vil ikke være så feilfri utseende som en profesjonell maling jobb. Med riktig verktøy og materialer, kan du endre fargen på bilen eller male den for et friskt utseende. Du trenger
Sandpapir
Wax og fett remover
Cloth
maskeringstape og papir
Automotive primer (sprayboks)
Automotive maling (sprayboks)

Vis mer Instruksjoner
en

Sand bilen med 120-sandpapir. Bruk sandpapir og hånden eller en blokk sander å vikle sandpapir rundt. Å få fart på sliping prosessen, kan du bruke en eksentersliper hvis du har en luftkompressor. Sand bilen før den øverste lag med originale malingen er matt og slipes. Den nye malingen vil ikke følge godt å glatte, blanke overflater.
2

Tørk bilen ned med voks og fett remover og en ren klut. Dette fjerner gjenværende støvpartikler og olje fra fingeravtrykk som kan forårsake appelsinskall eller andre feil i det ferdige maling jobb. Dette trinnet gjør en forskjell i det ferdige utseendet på maling jobb.
3

Place maskeringstape og papir over områder av bilen som ikke vil bli malt. Dekk til glass, hjul, dekk, lys, grill, trim stykker og speil. Plasser et lite stykke tape over nøkkelhull på dørene og bagasjerommet.
4

Spray et tynt lag med primer over bilen og la det tørke i minst en time. Bruk 300-sandpapir til sand det lett. Du kan hoppe over sliping, men den endelige maling jobb vil være litt røff i stedet for en glatt finish.
5

Paint bilen med et lag med maling, holder malingen tykk nok for god dekning, men tynn nok slik at den ikke kjører. Dette kan gjøres ved å male et tynt lag, og deretter gå tilbake over noen områder som er for tynn, mens malingen fortsatt er våt. Fjern maskeringstape og papir nøye og deretter vente minst seks timer eller mer for maling tørke helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83371.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger