Hva er fordelene med Eksos Cut Outs?

Factory eksosanlegg kan være restriktiv til eksos flyt, og ettermarkedet systemer kan være dyrt. For de som ønsker størst mulig eksos flyt for bilen sin uten kostnaden ved å kjøpe en ettermarkedet eksosanlegg, kan en cutout vel være den ideelle svaret. Funksjon

Eksos utskjæringer brukes til å lufte en motorens brukt gasser til atmosfæren uten å måtte passere den gjennom lyddempere og eksosrør.
Placement

Utskjæringer er store butterfly ventiler plassert i et eksosrør, helst så nær motoren som mulig.

fordeler

Eksos utskjæringer oppgi all fordelene med en helt åpen eksos og den massive nedgangen i backpressure overensstemmende med det, men tillater brukeren å cap cutout og gå tilbake til en street legal eksos konfigurasjon på vilje.
Electric Utskjæringer

En av de beste eksos oppgraderinger for hvilken som helst bil er elektrisk cutout. Denne type cutout linker til en bryter inne i bilen, slik at sjåføren å bytte fra en street-legal til en full-race eksos på vilje.
Advarsler

Vær forsiktig med hvor du plasserer cutout. Korte eksosanlegg kan spy fortsatt brennende drivstoff fra åpningen under rask oppbremsing. Følg nøye med plasseringen av drivstoff og elektriske linjer når du installerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83372.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger