Slik fjerner en Steering Wheel Lock

The Club er en bil-tyveri forebyggende enhet konstruert for å hindre tyver fra å kjøre bilen. Det er en stålstang som kroker rundt innsiden av rattet som hindrer hjulet fra å bli slått. Det kan selvfølgelig bli fjernet med nøkkelen som fulgte med enheten, men hvis det nøkkelen er tapt eller skadet, er bileieren strandet inntil en låsesmed kommer, og en profesjonell fjerne enheten kan bli dyrt. Heldigvis kan du fjerne enheten selv. Husk imidlertid at disse metodene vil effektivt ødelegge enheten, og du ikke vil være i stand til å bruke det igjen. Du trenger
HammerCan av freon med ventilstammen eller flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Fjern lås med skrutrekker
en

Fjern Club med en flat skrutrekker. Låsen av klubben er ikke så solid. Sett en skrutrekker inn i låsen og drive det videre inn i låsen ved banging på håndtaket med en hammer. Dette fratar girene i låsesylinderen.
2

Når girene er skåret av, kan du slå låsen med skrutrekkeren.
3

Når låsen er åpen, forlenge stålstang og fjerne enheten. Dette brute-force metoden er ikke garantert å fungere. Hvis du ikke har lykken med denne metoden, kan du prøve Freon metoden.
Fjern Lock med Freon
4

Fjern Club med freon. Kjøp en boks med freon og fest ventilen stammen.
5

Spray freon på sporet av klubbens lås. Dette vil isen over låsen. Vær veldig forsiktig så du ikke berører freon, som det er svært skadelig hvis det kommer i kontakt med huden.
6

hjelp av en hammer, traff dekk jern eller annen stump gjenstand, den frosne delen av låsen . Dette vil knuse metall, og du kan fjerne Club.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83024.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger