Slik installerer en lastebil Box i en Nissan Titan

Installere en lastebil boksen i din Nissan Titan kan være både en enkel jobb og en gledelig en. Riktig boksen kan oppgradere verdien av Titan, holde verdisaker trygt og frigjøre cab plass, samt øke de ytre funksjoner i lastebilen. Finne den rette boksen og betale litt mer for kvaliteten av boksen er viktig. Med så mange forskjellige boks type, merke og priser, er det lett å bli forvirret. Stick med en metallboks (helst diamant belagt) for heavy duty lagring fordi det ikke vil kollapse som plast. Du trenger
Tool lastebil boks med hardware
Ratchet
Socket satt
Gummi matter eller skum tetningslister (valgfritt)
Vis flere Instruksjoner
Slik installerer en Lastebil Box i en Nissan Titan
en

Mål lastebil boksen før du kjøper for å sikre at den passer ordentlig. Pass på at det er ingen boring involvert i installasjonsveiledningen. Kvalitet lastebil bokser bruker en J-bolt (hakebolt) design for å montere og låse boksene til sengs rails. Pre-plass i boksen i sengen av Titan for å sikre at det er riktig størrelse. Mest anerkjente forhandlere vil hjelpe deg i å bringe ut av boksen for å teste den for passform og størrelse.
2

Bestem lokket type boksen. Noen bokser vende oppover som i flip-top bevegelse mens andre åpen fra begge sider. Den flip-top ville måtte være i stand til å monteres og flip åpen uten at den forstyrrer den bakvinduet eller seng av titan. Pass på å ta dette i betraktning før montering.
3

Sett inn gummituter i de fire pre-boret monteringshull i bunnen av boksen.
4 < p> Plasser en lengde på gummimatte eller skum tetningslister tilskårede bredden av lastebilen boksen for å dempe mellom lastebil boksen og seng rails på Titan. Hvis du har en seng liner som dekker sengen av Titan, kan du hoppe over dette trinnet fordi sengen liner ville beskytte lakken på skinner seng.
5

Plasser lastebil boksen i seng av Titan i den posisjonen du ønsker. Sett J-bolt krok under rail av sengen og deretter rote toppen av bolten inn i en av de gummituter inn i det indre av boksen og bruke skive og mutter. Trekk til mutteren for hånd til du trenger den skralle og en stikkontakt til slutt. Ikke stram og bøy eller bulke seng rail, men få mutteren på J-bolt tettsittende.
6

Installer de resterende J-boltene og stram på samme måte.
Side 7

Fyll lastebil boks med hva du ønsker å transportere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83086.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger