Slik installerer en LED bakluke Bar

LED bakluke lys barer har blitt et populært tillegg til lastebiler, og har flere sikkerhetsmessige fordeler. Lyset bar, laget av akryl plast og en rad med lysdioder (LED), sørger for at kjøretøyet er merkbar i løpet av dagen eller natten. Du trenger
skrutrekker
Lim, Elektrisk tape
Flere meter av 14-gauge
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør området under lastebilens bakluke med et sterkt oppløsningsmiddel som alkohol. Denne delen av lastebilen er mest sannsynlig skitten, som det er vanskelig å komme med rengjøringsutstyr og er den primære avløp punkt for lastebil seng.
2

Finn trailer kabling adapter på lastebilen. De fleste lastebiler vil ha et tilbehør trailer kabling adapteren under passasjersiden bakre støtfanger. Dersom kjøretøyet har allerede en trailer plug installert, vil det være nødvendig å skjøte inn i disse ledningene. Dersom kjøretøyet ikke har dette kortet, eller er ikke koblet for trailere, vil det være nødvendig å skjøte LED bar direkte inn i baklys ledningsnett.
3

Monter LED bar inn fordypningen under bakluken. Ledningene må kjøres gjennom støtfanger åpningen først, rettet mot trailer kabling adapter beliggenhet. Når skinnen er plassert, fjern backing på den selvklebende stripen og trykk godt til å feste den på plass. LED bakluke bar kan ha kommet med flere små skruer som trenger å bli kjørt på plass, ellers bare legge til noen ekstra lim på baksiden av baren der OEM limet ikke klarer å montere. OEM limet er beryktet for ikke liming baren helt. Sett av tid for limet tørke.
4

Koble LED barens ledninger til tilhengeren ledningsnett adapter eller baklys ledningsnett. Tilhengeren adapter vil være fargekodet avhengig av produsent, men vanligvis er det fire ledninger som tjener de primære funksjonene til "Stopp", "Parkering", "Turn Left" og "Turn Right." Store hvite ledning er bakken. Avhengig gjør av LED bar, kan det også være en ledning for "Reverse", som vil belyse de hvite lysdioder i baren når skiftende i revers. Spleise ledningene i henhold til produsentens skjematisk, deretter vikle med en liberal mengde elektrisk tape. (Hvis det ikke er noen tilhenger adapter, kjøre en lengde på ledningen til bilens baklys ledningsnett og spleise ledningene inn i den. Den baklys ledningsnettet vil løpe fra fronten på lastebilen til baksiden, deretter delt til hver baklys, og er fargekodet per produsent.)
5

Test lyset bar. Tråkk bremsepedalen, aktivere blinklys og slå på parklys for å sikre drift. På de valgfrie LED barer, flytte bilen i revers og se etter den hvite LED drift i baren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83150.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger