Nøkkelfri Programmering Instruksjoner for Chrysler biler

Chrysler er blant de ledende i teknologi og bilbransjen funksjoner, og en populær funksjon er nøkkelfri fjernkontroll. Disse fjernkontrollene kommer standard på mange Chrysler biler, og kan også kjøpes og programmeres fra bil-og elektronikkbutikker. Disse fjernkontrollene kan tillate for enkel tilgang til de låser og dører på bilen, samt stammen, panikkalarm og bilens automatiske starter. Pre-programmering

Samle alle fjernkontrollene du har tenkt å program og en nøkkel for tenningen til bilen din. Sørg for at alle dører, vinduer og bagasjerommet på bilen din er stengt, og sitte i førersetet. Lukk førerdøren bak deg og låse bilens dører. Sett nøkkelen i tenningen på bilen for å starte programmeringen.
Programming

Sett nøkkelen inn i tenningen og vri det to klikk til høyre til "On" posisjon. Dette vil være ett klikk før selve tenningen på bilen, og vil aktivere låser og vinduer i bilen. Med nøkkelen i tenningen, trykk og hold på utløserknappen på noen av fjernkontroller for din Chrysler. Slipp knappen når du hører bilen reagerer med en dørklokke, og trykker og slipper utløserknappen en gang til, og da vil du høre en annen klokkespill.
Etterbehandling

Trykk og slipp en knapp på dine andre fjernkontroller til å programmere disse også. Du vil høre en annen klokkespill med hver fjernkontroll. Når du har konkurrert programmering hver fjernkontroll, vri om nøkkelen i tenningen to klikk tilbake til venstre til "Off" posisjon. Test hvert av fjernkontroller for å se om programmeringen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83306.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger