Slik fjerner reimskiven Fra en Power Steering Pump

Sett skivene på bilens tilbehør for bedre ytelse. Factory trinser og gamle drivremmer veie på resultatene av fasilitetene som de kjører. Ved å erstatte gamle trinser og drivremmer med nye, lette trinser og belter, kan du øke ytelsen til motoren din med så mye som 25 hestekrefter. Start med den mest makt suger trinse på motoren, servostyring pumpe. Alt du trenger er et par av verktøy for å fjerne skivene fra en servostyring pumpe. Bytt den ut med en lett ytelse trinse som gir tilbake mer enn det tar når det fungerer sammen med alle de andre ytelse motordeler. Du trenger:
Pulley (lett)
filklør
Crescent skiftenøkkel
Ratchet stasjon (1/4-tommers, 3/8-inch)
Sockets (standard, metrisk)
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på en bil som var parkert på et plant underlag i et godt opplyst område. Fjern den røde, positive kabelen fra batteriet og oppbevare den løse enden av batteriet kabelen vekk fra batteripolene mens du arbeider.
2

Finn servostyring pumpe og festebraketten som fester den i stilling. Bruk en socket og skralle for å løsne justering bolt av servostyring pumpe og skivene. Når denne justeringen bolten løsnes, vil pumpen pivot på en akse, noe som gjør det mulig å løsne sitt drivreim.
3

Trekk stasjonen beltet ut av servostyring pumpen skivene. Med drivreim fjernet fra skivene, at pumpen enkelt dreies på plass. Justere plasseringen av pumpen for enkel tilgang og stram justering nøtt å holde pumpen på plass mens du bytte skivene.
4 p Med en fille for å beskytte skivene, ta tak i skivene med et par av filklør. Du vil bruke filklør å motvirke snu bevegelsen du vil gjøre på skivene er sikre mutter. Fordi skivene roterer fritt, er det umulig å løsne denne mutteren med mindre du har et grep på hjulet mens du slår sikring mutteren mot urviseren. Stopp skivene fra spinning mens du fjerner mutteren, og mutteren vil løsne og skivene kan bli frigjort fra servostyring pumpeakselen.
5

Skift ut den gamle servostyring trinse med den nye ytelsen trinse. Ta tak i nye skivene med en fille og vice grep for å holde hjulet på plass mens du strammer sikre mutteren på pumpeakselen til det er stramt. Løsne justeringsskruen og pakk skivene med drivreim. Trekk pumpen bort fra drivreim å strekke beltet stramt og stram justering på pumpen montere å holde den på plass.
6

Erstatt den positive kabelen til batteriet med en halvmåne skiftenøkkel. Starte bilen og sjekke væskenivået av servostyring pumpe. Fyll pumpen med servostyring væske inntil full og deretter lukke væske reservoaret med hetten. Inspisere den nye servostyring trinse i aksjon. Bekrefte at den kjører sant, så lukk panseret. Du kan nå kjøre bort å vite at du forbedret ytelsen til motoren din ved å fjerne ekstra vekt som hemmer ytelse og pålitelighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83241.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger