Slik installerer Mercedes Wheel Avstandsstykker

Funksjonen til hjul avstandsstykker er å presse hjulene lenger bort fra kroppen av Mercedes de er montert på. Dette resulterer i et bredere spor, som i sin tur forbedrer stabilitet og kjøreegenskaper og redusert krenging. De fleste avstandsstykker er laget av aluminium. Det finnes to typer avstandsstykker, er den mest vanlige som bare en flat, rund design som glir over eksisterende hjul studs. Den andre typen er bredere og har ny studs. Denne type glider over stenderne av bilen, og hjulet festes til den nye pigger. Du trenger
Avstandsstykker
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på hjulene på alle fire hjørner av bilen. Jekke opp bilen og plassere den trygt på bukker. Fjern felger og dekk på alle fire hjørner.
2

Skyv hjulet avstandsstykkene på hjulmutrene gjennom hullene, slik at hjulet plass setene alle av veien mot navet. Hvis du bruker avstandsstykker som har nye pigger montert på spacer, er installasjonen det samme. Når du setter hjulet på igjen, men vil du skal bruke det nye hjulet studs som er montert på spacer.
3

Bytt hjul på alle fire hjørner. Senk bilen ut av bukker og trekke til mutrene.
4

Sørg for at hjulene ikke gni på noen del av karosseriet med bredere avstandsstykker ved å ta en prøvetur og med spesiell oppmerksomhet i svinger og når forhjulene er skrudd kraftig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83374.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger