Hvordan svart ut Your Headlights (Inside)

Once upon a time, bar billys en sterk likhet med sine husholdning kolleger. Den eneste store forskjellen mellom slike forseglet hovedlys og hushold Incandescents var at billys var tyngre og kraftigere. Tilby moderne halogen og projektor-Fjernlys ikke bare en sterkere stråle av lys, de åpner opp emballasje og utseende for frontlys boliger former og farger. Imidlertid kan de store, krom hus gjøre en ellers komfortabelt skummel bilen ser alle søte og doe-eyed, det er som å sette Rachel Bilson øynene til Hannibal Lector ansikt. Det er bare ikke riktig. Heldigvis er denne tilstanden lett utbedret med noen grunnleggende verktøy og litt ledig tid. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Rotary verktøy med cut-off hjul
maskeringstape
Sandpapir
Razor
Rubbing alkohol
klut som ikke loer
plast -bonding spraymaling i sateng, glanset eller flat svart
Marine lim og tetningsmiddel
Plastic polish
Vis flere instruksjoner
en

Ta pærene fra baksiden av frontlykter , deretter skru fra hverandre frontlykter fra bilen og fjerne dem. Monter en cut-off hjul til din multiverktøy og sette den på høy.
2

Kjør cut-off hjul blad rundt leddet der det klare dekselet møter plasthus. Målet ditt er å kutte den tykke flens på frontlys boliger og ikke den tynne, plast kanten av klar linse. Du kan finne det lettere å kjøre et grunt score-mark i leddet og deretter gradvis utdype mark før du har skåret gjennom.
3

Trekk linsen gratis. Brett et stykke 180-sandpapir i to og lett kjøre den rundt huset flens og over linsen der du klippe det vekk fra huset. Målet er bare å fjerne eventuelle limrester og glatte overflaten.
4

Merk at lyspærer sitter i bunnen av en slags tunnel. Dette er den funksjonell, reflekterende delen av frontlys, og du kan ikke male det hvis du vil at frontlysene å fortsette å jobbe. Projektor-lykter er et unntak som de står overfor fremover og ikke krever en reflektor.
5

Stuff litt avispapir ned i lys tunnel, deretter forsiktig kjøre en ring av malerens tape rundt toppen av tunnelen. Dette maskeringstape vil avgrense ditt reflekterende tunnel fra den delen av frontlys som du mørkla. Hvis det er nødvendig, trimme kantene av tapen til å forlate en helt glatt ring. Ta deg god tid, feil her kommer til å vise
6

Scuff den eksponerte krom del av din frontlys boliger med 500-sandpapir.. Målet ditt er bare å banke glans av. Tørk slipes området ned med isopropanol og en lofri fille. Rengjør området grundig eller maling vil ikke feste.
7

Påfør litt malere tape til randen av din bolig hvor det vil limet på objektivet for å holde maling av av underlaget. Hold boks spraymaling ca 8 inches fra huset og feie frem og tilbake for å bruke en lys, "tørr" strøk med maling til huset. Du ønsker ikke å dekke fullstendig, påføre malingen i etapper, med fem eller seks lette strøk i henhold til CAN retninger
8

La huset tørke mens du maler den andre frontlys. . Når du har som en klippe, maskert, pusset og malt, gå tilbake til din første bolig og forsiktig fjerne maskeringstape. Bruk plast polish å grundig fjerne linsen før du setter den på igjen. Du kommer ikke til å få en ny sjanse til å polere innsiden av objektivet, så er nå tiden.
9

Kjør en svært tynn streng med marine lim rundt kanten av din bolig flens. Litt vil gå en lang vei her, og du ønsker ikke å risikere at limet klemme på din svart maling. Trykk linsen på plass og plassere huset på din arbeidsbord med objektivet vendt ned. Gi limet en hel time å tørke mens du gjenta denne prosedyren med den andre boliger.
10

Ha litt marine lim på fingeren og skyv den inn i cut joint å fullt forsegle huset. Denne delen av installasjonen din er viktig, siden en luftlekkasje her vil tillate fuktighet å komme inn i huset og kondenserer på innsiden av objektivet.
11

Sett frontlys og justere den i henhold til produsentens foreskrevet prosedyre. Stå tilbake, nyte arbeidet ditt og ta opp alle typer løgner om hvor du fikk din awesome sotede frontlykter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83245.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger