Slik installerer 5.0 Mustang Spjeldhus

Installere en større diameter gasspjeld på en 1986-1993 Ford Mustang 5.0 er en populær og enkel oppgradering. En større diameter gasspjeld kan mer luft inn i motoren raskere, og dermed øke hestekrefter. Større gasspjeldhus er tilgjengelig fra en rekke selskaper som Holley og BBK og kan installeres i et par timer med de riktige verktøyene. Du trenger
Throttle body
Throttle body pakning
EGR spacer pakning
Socket sett og skralle
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Koble fra minuspolen. Finn spjeldhus, som er boltet til øvre inntak manifold.
2

Løsne klemmen som holder på luftinnløpsrøret samt klemmen som holder luften renere å spjeldhus. Fjern luftinnløpsrøret.
3

Koble gass stilling sensor og tomgang styresolenoiden fra spjeldhus. Koble EGR posisjon sensor fra EGR-ventilen.
4

Koble EGR vakuum linje fra EGR ventilen. Det er to slangeklemmer på EGR spacer som holder på kjølevæsken linjer for spjeldhus. Løsne disse og fjerne kjølevæskeslanger. Vær forsiktig av utslipp av kjølevann. Gjør dette når bilen er kald.
5

Koble throttle linkage. Fjern de fire skruene som holder spjeldhus og EGR spacer på inntaket manifold. Fjern aksjen spjeldhus.
6

Fjern aksjen tomgang magnetventil fra aksjen spjeldhus. Installere magnetventil på den nye spjeldhus. Spjeldhus bør komme med en ny pakning. Hvis den ikke gjør det, få en fra en auto deler butikken.
7

Stram spjeldhus nøtter til 12 til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Koble gass stilling sensor, EGR sensor og tomgangsturtallet kontroll. Koble til kjølevæske slanger og luftinnløpsrøret på luften renere og på spjeldhus. Koble til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83375.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger