Hvordan sette Snøkjettinger på en lastebil

Kjettinger er nyttige enheter som gir økt trekkraft i ugunstige værforhold oftest funnet i vintermånedene . Kjettinger er kjeden enheter som passer på dekkene på lastebilen din og gi den ekstra "bite" noen ganger nødvendig for å bo trygt på veien . Mens turen kvalitet med kjettinger på er ganske dårlig , er det fortsatt bedre enn å ødelegge din lastebil eller får strandet fordi du valgte å gi avkall på å bruke dem . Installere kjettinger er en relativt enkel oppgave så lenge du følger en metodisk , steg-for- steg tilnærming . Instruksjoner
en

Park lastebil i et flatt område og sett på parkeringsbremsen . Separer kjettinger og lå en ved siden av hvert hjul som du skal feste en kjede .
2

Lay snøen kjeden over toppen og legg det rundt dekket. Koble ring klips på baksiden av dekket for å sikre den siden av kjeden, og deretter begynne å feste strammer klipp på forsiden av dekket.
3

Fest alle klipp som du kan før du kommer til bunnen av dekket . Drive frem et par meter for å frigjøre bunnen av dekket og deretter legge de resterende klipp til helt sikre kjettinger på dekkene .
4

Gjenta trinn 1 til 3 for hvert dekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83243.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger